2777
2789
عنوان

بیمارستان شریعتی اصفهان

21077 بازدید | 31 پست

سلام خانومای اصفهانی نظرتون درمورد بیمارستان شریعتی اصفهان برای زایمان چیه؟؟کسی اونجا زایمان کرده که شرایطشو بدونه؟

در کرب و بلا بی طرفان بی شرفانند       تاریخ همین است یزیدی و حسینی

خوب دولتیه دیگه  پوعن مثبتش اینه رایگانه ولی مثه خصوصیانیست خودت بهداشتا خیلی رعابت کن اونجا اگه اسناهم اتاق عمل داسته باشی سفارش کن دلتا چرکین نمیکنم  .‌ولی کلن من بودم برا یه زایمان خصوصی انتخاب میکردم چون یه باره بهشون اعتمادی نیس

بیمارستان های تامین اجتماعی کلا خدمات شون خوب نیست..پارسال شریعتی یک مورد مرگ مادر برای زایمان طبیعی داشتند ...چون هی به  خانوم بنده خدا گفته بودن وقت زایمان تون نیست... فوت شد

امید آخرین چیزیست که میمیرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب دولتیه دیگه  پوعن مثبتش اینه رایگانه ولی مثه خصوصیانیست خودت بهداشتا خیلی رعابت کن اونجا اگ ...

دولتی نیست دوست عزیر...تامین اجتماعی ه...برای بیمه شده تامین اجتماعی رایگان هست نه برای بقیه بیمه ها

خوب دولتیه دیگه  پوعن مثبتش اینه رایگانه ولی مثه خصوصیانیست خودت بهداشتا خیلی رعابت کن اونجا اگ ...

بیمارستان های خصوصی بدترن..چون الان همه چیز گرونه و این ها نمیتونن تعرفه ها شون رو تغییر بدن کیفیت مپاذ مصرفی و خدمات شون رو کاهش میدن چون حاضر نیستن ضرر کنن ولی دولتیا چون از جیب کسی نمیره و مال دولته اهمیتی به کرون شدن وسایل نمیدن..توی یه بیمارستان خصوصی چند سال پیش توی تحریم‌های قبلی مواد بیهوشی  رو چینی وارد می کردند که براشون بصرفه...

من بیمه تکمیلی ام تموم شده ومحل کارمم دیگه قرارداد نمیبنده زایمان اولم خیلی راحت بود کلا ده دقیقه توی زایشگاه بودم به بیمارستان خانواده که قراربود برم نرسیدم رفتم همین بیمارستان منتظری نجف آباد شهر خودمون,الان شوهرم میگه برو همون منتظری

مادرشوهرمم میگه برو منتظری بهتره ولی مامانم میگه شوهرت چون نمیخاد پول بده میگه,اگه این زایمانت سخت بشه چی؟؟قبل اتمام بیمه ام دکترم گفت بیا خانواده الان خجالت میکشم بگم نمیتونم بیام آخه بدون بیمه تکمیلی خیلی گرونه

دکترخودم میره خانواده وصدوقی که کمش صدوقیه دو میلیون خودم فک میکنم همینجوری برم زهرای مرضیه که1300درمیاد اماشوهرم میگه تو فقط میخای بری اصفهان خب برو شریعتی

اگه زایمان ات طبیعیه همون دولتی نجف آباد بمون والا خصوصیا همچین اش دهنسوزی نیستن...زهرای مرضیه هم خوبه من شنیدم راضی بودن دوستان ...صدوقی هم به مراتب بهتر از خانواده...خیلی به خودت استرس بیمارستان نده ..خانواده به مدت بعلت تخلف زایشگاهش تعطیل شد پس فک نکن اش دهنسوزی ه...

محل کارم قراردادشو تمدید نکرده,هرجاهم زنگ زدم تک نفره بیمه نمیکنن فقط گروهی فقط خانه کارگر بیمه میکرد که اونم گفت برای زایمان باید نه ماه بیمه خودمون باشی نه جای دیگه بیمارستان خودمون میگه شاید تاآخرمرداد قرارداد ببندیم ولی من جمعه زایمانمه

اگه زایمان ات طبیعیه همون دولتی نجف آباد بمون والا خصوصیا همچین اش دهنسوزی نیستن...زهرای مرضیه هم خو ...

آخه شنیدم میگن دکترم اونجا نمیاد بالاسرم ورفتار پرسنلش با زائو خیلی بده