بیمارستان های تامین اجتماعی کلا خدمات شون خوب نیست..پارسال شریعتی یک مورد مرگ مادر برای زایمان طبیعی داشتند ...چون هی به خانوم بنده خدا گفته بودن وقت زایمان تون نیست... فوت شد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بیمارستان های خصوصی بدترن..چون الان همه چیز گرونه و این ها نمیتونن تعرفه ها شون رو تغییر بدن کیفیت مپاذ مصرفی و خدمات شون رو کاهش میدن چون حاضر نیستن ضرر کنن ولی دولتیا چون از جیب کسی نمیره و مال دولته اهمیتی به کرون شدن وسایل نمیدن..توی یه بیمارستان خصوصی چند سال پیش توی تحریمهای قبلی مواد بیهوشی رو چینی وارد می کردند که براشون بصرفه...
من بیمه تکمیلی ام تموم شده ومحل کارمم دیگه قرارداد نمیبنده زایمان اولم خیلی راحت بود کلا ده دقیقه توی زایشگاه بودم به بیمارستان خانواده که قراربود برم نرسیدم رفتم همین بیمارستان منتظری نجف آباد شهر خودمون,الان شوهرم میگه برو همون منتظری
در کرب و بلا بی طرفان بی شرفانند تاریخ همین است یزیدی و حسینی
دکترخودم میره خانواده وصدوقی که کمش صدوقیه دو میلیون خودم فک میکنم همینجوری برم زهرای مرضیه که1300درمیاد اماشوهرم میگه تو فقط میخای بری اصفهان خب برو شریعتی
اگه زایمان ات طبیعیه همون دولتی نجف آباد بمون والا خصوصیا همچین اش دهنسوزی نیستن...زهرای مرضیه هم خوبه من شنیدم راضی بودن دوستان ...صدوقی هم به مراتب بهتر از خانواده...خیلی به خودت استرس بیمارستان نده ..خانواده به مدت بعلت تخلف زایشگاهش تعطیل شد پس فک نکن اش دهنسوزی ه...
محل کارم قراردادشو تمدید نکرده,هرجاهم زنگ زدم تک نفره بیمه نمیکنن فقط گروهی فقط خانه کارگر بیمه میکرد که اونم گفت برای زایمان باید نه ماه بیمه خودمون باشی نه جای دیگه بیمارستان خودمون میگه شاید تاآخرمرداد قرارداد ببندیم ولی من جمعه زایمانمه