2777
2789
عنوان

بیمارستان شریعتی اصفهان

| مشاهده متن کامل بحث + 21077 بازدید | 31 پست
آخه شنیدم میگن دکترم اونجا نمیاد بالاسرم ورفتار پرسنلش با زائو خیلی بده

شما به سلامتی کجا زایمان کردید؟ میشه در مورد بیمارستان الزهرا نجف آباد راهنمایی کنید؟ ممنون میشم جواب بدید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام چندوقت دیگه زایمان داری؟بیمارستان غرضی هم باتامین اجتماعی رایگان تمیزتراز شریعتی هم هست.اگه هم نیمه خصوصی میخوای بری همون زهرای مرضیه از خصوصی هم بهتره هم رفتار پرسنلش عالیه هم رسیدگیشون خوبه

من همه ی بیمارستان های اصفهان را هم رفتم تمیزی زایشگاه وبخش را دیدم هم رفتار پرسنل.خانواده را اصلا خوشم نیومد بااینکه خیلیا راضی بودند بیمارستان بهشتی هم بدنیست فقط زیاد تمیز نیست امابابیمه تامین اجتماعی حدود300تومن میشه.ما بیمه تکمیلی هم داریم یعنی خصوصی هم برم خیلی هزینه ای نمیخوام بدم ولی میرم زهرای مرضیه چون به نظرم دلسوزانه رسیدگی میکنن و اخلاقشون هم خوبه واینکه تمیزم هست

سلام چندوقت دیگه زایمان داری؟بیمارستان غرضی هم باتامین اجتماعی رایگان تمیزتراز شریعتی هم هست.اگه هم ...

عزیز دلم رفتم صدوقی زایمان کردم راضی نبودم

در کرب و بلا بی طرفان بی شرفانند       تاریخ همین است یزیدی و حسینی

سلام.شب بخیر.من سال۹۲ به صورت اورژانسی به بیمارستان شریعتی رفتم واسه زایمان.چون بچه مدفوع کرده بود و کیسه اب هم پاره شده بود اورژانسی من سزارین شدم.پزشک کیشیک او زمان دکتر سیده حسنی غروی بودن.

از دم بیارستان که وارد شدیم سریع نگهبان ویلچر اوردن و تا دم اسانسور ما رو راهنمایی کردن

وقتی وارد زایشگاه شدم خیلی سریع ماما معاینه داخلی کردن چون قرار بود تشخبص بدن سزارین بشم یا طبیعی مامای دوم هم معاینه داخلی کردن و گفتن اماده بشو واسه سزارین.خودشون لباس هدی منو عوض کردن حتی موگیرهامو دادن به همراهم.ازمایش خون ازم گرفتن ،مدارک و سونوهای قبلی رو بررسی کردن.و طی بیست دقیقه من رفتم اتاق عمل .

خود دکتر غروی منو اماده عمل کردن حتی پارچه ها و بتادین هم ایشون خودشون استفاده کردن تا دکتر بیهوشی اومدن کل بدن منو پوشاندن چون دکتر بیهوشی مرد بودن.

ایشون هم دکتر عالی بودن و به راحتی من بیهوش شدم 

خیلی زایمان عالی داشتم

دوشب بستری بودم

هم به همراه و هم به خودم غذا مخصوص میدادن

وقتی من در اتاق عمل بودم به ۳ نفر همراهم صبحانه داده بودن

خیلی خوش برخورد و همه چی تمام

موقع مرخصی فقط یه برگ ترخیص دستم دادن بدون اینکه کوچکترین کار اداری همراهم انجام بدن

چون بیمه تامین اجتماعی بودم اصلا هزینه نگرفتن

فقط شب واسه همراهم تخت نبود که خیلی همراهم اذیت شدن.

البته تلان دکترهاشو تغییر کردن

عزیزم شما رفتید فاطمه زهرا؟؟ کدوم دکتر بودید؟؟

عزیزم من دونفرو دیدم فاطمه الزهرا زایمان کردن و بچه مشکل دارشد،دکترشونم عادل نیا بود

خیلی عالیه من پیش دکتر راحله روح اله نژاد اونجا زایمان کدم همه چی خوب بود واقعا ایشون هم که دیگه نیاز به معرفی ندارن این شماره رو از مطبشون دارم

۰۳۱۳۶۲۵۶۹۳۶-۰۹۱۰۳۴۸۲۷۹۷

خیلی عالیه من پیش دکتر راحله روح اله نژاد اونجا زایمان کدم همه چی خوب بود واقعا ایشون هم که دیگه نیا ...

مرسی عزیزم