2777
2789
عنوان

جدیدا کسی رفته دبی؟

195 بازدید | 16 پست

میشه در مورد هزینه تور،هزینه خورد خوراک،امکانات هتل، جاهای دیدنیش(که واقعا بیارزه) و از همه مهمتر مکانهای مناسب برای خرید😉 راهنماییم کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۲ سال پیش رفتم بهمن فستیوال خریدش رفتم اره هتل ۴ ستاره رفتم هتل هایی که زیرشون دیسکو هست اصلا بدرد نمیخوره ولی خوب همه جای تفریحی و دیدنی پولیه حتی کنار دریاشون هم پولی ارزش نداشت بنظرم و مراکز خریدش باز با اینکه فستیوال خرید بود خیلی خیلی گرون بود فقط در حد دیدن بود واسه من من تو خیابونش راه میرفتم هرجا به چشمم میخورد میرفتم توش پره هندی و فیلیپینی هستش من خوشم نیومد فقط فیریشاپش خوبه که من از اونجا عطر خریدم  بنظره من با اون هزینه تایلند بری ترکیه بری خیلی بهتره

این دی تو دی  هست اون موقع بد نبود قیمتاشم خوب بود ی چنتا از این فروسگاه ها مدل دی تو دی بود  فک کنم بازاره کرامه هست ی چیزایی تو این مایه ها بود اسمش اونم بد نبود ولی ستی سنتر که  خیلی خیلی گرون بود