2777
2789
عنوان

شاغل بمونم یا خانه دار بشم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1086 بازدید | 88 پست

خانه دار

یعنی آرامش از پول واجب تره

خدایا منو تو حسرت گرفتن این حاجت پیر نکن!!به کرمت به من ببخش(ای بازگرداننده هر آنچه از دست رفته)میشه برام یه صلوات بفرستی❤️❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب این همه ک شماتوضیح دادی هیچکدوم ارزش اینو نداشت ک لذت زندگی اروم رو از خودت بگیری.مخصوصا شما ک اول زندگیت هستی.اکه مشکل مالی نداری خانه داری بهترین شغل دنیاست.اینهمه سال کار کردی الان وقت اینه ک استراحت کنی و بخودت و شوهرت برسی.

منظورتون از شغل معمولی چیه ؟ آخه سخت نیست برای من که کارم حرفه ای بوده تا الان (مدیر شبکه یک اداره از زیرمجموعه های یک سازمان دولتی ام) بخوام برم سر یه کار اداری ساده ؟

این سوالات رو به خودت و ما جواب بده

چقدر حقوق می گیری ،آیا پولی که میاری تغییر انچنانی ایجاد می کنه یا مثل خیلیا فقط صرف خرید و تجملات می شه و هدف ضروری ای برای اون پول تا الان وجود نداشته؟

دوم روحیت چطوره؟آیا بعد از بیکاری برنامه ای برای خودت داری...غیر استراحت که مهترینه برای بازیابی سلامتی صد در صدیت ..چون من خودم نکرانت شدم حالا خودت که هیج ...

سوم همسرت برخوردش و نظرش نسبت به بیکاریت چیه ؟

چهارم آیا پس انداز قابل توجه ای تا الان داری که سود بانکی بهش تعلق بگیره ی موقع کاری خواستی انجام بدی فقط از پول خودت باشه نه همسرت؟

پنجم تعطیلاتت یعنی عید اخر هفته و مرخصیات چقدره ؟راحت می گیرن یا نمی ذارن مرخصی بری؟چند روز تعطیلات عید داری؟

پنج شنبه هم می ری؟

چند ساعت در روز کار می کنی؟

دوست داشتی بگو اصلا کجا کار می کنی

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 
شرایط بیمه بیکاری رو میدونی؟میشه یه توضیح مختصربدی عزیزم؟

بیمه بیکاری فک میکنم برای بیمه شده 10تا 15سال, 3سال هست.

نامه عدم نیاز میبری اداره کار .تایید ک شد تا 3سال فک کنم طبق قانون کار بهت خقوق میدن

منظورتون از شغل معمولی چیه ؟ آخه سخت نیست برای من که کارم حرفه ای بوده تا الان (مدیر شبکه یک اداره ا ...

چقدر حقوقت کم نسبت ب سابقه و مدیر بودنت 

ولی حیف 

ادامه بده 

ی هفت سال دیکه برو تا با بیست سال بازنشست بشی

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

ما شاغلا تو خونه بمونیم پژمرده میشیم، من الان که مرخصی گرفتم و تو خونه ام فقط منتظرم زودتر برگردم سر کار، با توجه به اینکه حقوق شوهرتم بالا نیست شاغل باشی بهتره، اما فشار کاریتو کمتر کن