من یک ماه و دو روزه ازدواج کردم. شاغلم با سابقه ی 13 سال. شغلم رو هم دوست دارم هم ندارم! به شدت شغل پر استرسیه. مسئولیت بالایی دارم و اینجوریه که حتی وقتی مرخصی ام هی بهم زنگ میزنن و هی استرس دارم که الان که نیستم اوضاع چطوره و .. رئیسم و بقیه همکارها هم خیلی اهل مراعات نیستن و باعث آزار روانی من میشن. البته اعتراف میکنم که منم خیلی حساسیتم بالاست. از طرف دیگه حجم کار بالا و ساعت کار زیاد توی این سالها خیلی بدنم رو مستهلک کرده. زانو درد گرفتم و کمرم هم گاهی خیلی درد میگیره. سردرد که اغلب دارم و ناراحتی معده هم به شدت؛ به طوریکه یک هفته قبل عروسی دو سه روز بستری شدم بخاطر درد معده. بقیه ش پست بعدی ..
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خیلی تجربه خوبی بود منم برای بار دوم باردارم داشتم فکر میکردم بعده اومدن بچه دیگه نرم سرکار چون تص ...
طبق تجربه ای که من از اطرافیان گرفتم اشتباهه کنار گذاشتن کار،البته شرایط زندگی ها هم فرق داره نمیشه مطلق گفت یه چیز بده یا خوبه
ایشالا که بهترین تصمیم رو بگیری❤️
200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
منظورتون از شغل معمولی چیه ؟ آخه سخت نیست برای من که کارم حرفه ای بوده تا الان (مدیر شبکه یک اداره ا ...
مستقل بودن خیلی خوبه
شما عادت کردی به کار و مطمئنا فقط خستگی باعث شده دلت بخواد استعفا بدی ولی مطمئنا بعد دو ماه دلت واسه کارت تنگ میشه
البته اینو بگم کار و درآمد باید در جهت سلامت و رفاه انسان باشه و اگه باعث لطمه به سلامت روحی و روانی شما بشه هیچ ارزشی نداره سعی کن بار مسولییتی که رو دوست هست تقسیم کنی و فقط در حد شغل و چیزی که باید باشه اهمیت بدی در غیر اینصورت بعد یکی دو سال دیگه حقوقت رو باید فقط خرج بیمارستان و دارو بکنی و ارزشی نداره
با توصیفاتی که از کارت گفتی استرس بالایی داری از طرفی هم حقوق شوهرت خوبه و گفتی که پس اندازم هم داری به نظر من این شغل بزار کنار و از روی فرصت با توجه به تجربه وسابقه ای که داری یک کار دیگه پیدا کن .. من شاغلم شغلم دوست دارم و هم اینکه به شدت نیاز دارم به درامد و پولش من 14 ساله کار میکنم اما همه درامدم در دوران مجردی خرج خودم و جهیزیه و اینا شد و بعد هم صرف رهن خونه و خرج خونه و بچه ..اما در کنار همه اینها به شدت مستقل هستم و به راحتی میتونم چیزی رو بخرم و داشته باشم چون دستم تو جیب خودم هست
خیلی تجربه خوبی بود منم برای بار دوم باردارم داشتم فکر میکردم بعده اومدن بچه دیگه نرم سرکار چون تص ...
من قید بچه دوم زدم هم شوهرم نمی خواد به هیچ وجه هم اینکه واقعا نمیتونم اون بچه رو هم اذیت کنم و تازه همین اولی رو هم خدا خیر بده مامانم و خواهر شوهرم نگهداری کردند .حدود 7 ماهه که فقط مامانم نگهداری میکنه بنده خدا. فقط 4.5 پیش دخترم بود برگشتم سرکارم
خدا سلامتش کنه منم پسرمو تا 4سالگی فقط و فقط مامانم نگه داشت مادر شوهرم به هیچ وجه کمک نکرده بعده ...
ممنون عزیزم . همینطور گل پسر شما رو
من هم مادر شوهرم اصلا کمک نکرد تا 4.2 سالگی مامانم و خواهر شوهرم
بعد ازاون هم مامانم تا الان.. که 4 سال و 10 ماهه هست دختر من نیمه دوم هست یک سال دیرتر میره مدرسه برای همین تازه امسال مهر میزارمش مهد که یک خرده مامانم نفس بکشه بنده خدا..