2777
2789

مادرم بدبین،حسود،و بی مسعولیته،باکل فامیل قط رابطس و هیچ کجا نمیره،هیچ کسی ام خونشون نمیره.توزایمان هام کمکم نکرد،وخانواده شوهرم به دادم رسیدن.تو هیچ برهه ای از زندگیم وجود نداشت.

تازگی ها یه کارجدید کرده،چون دید محبوبم و همه دوستم دارن،حسادت کرد،و الان هرکی بهم میرسه میگه دیگه رابطه تو باما قطع کن،مادرت اومده مارو بسته به فحش،

چیکارکنم،همه ازترس مادرم بامن فاصله گرفتن،خیلی اذیت میشم.دیروزم یکی دیگه گفت ما خودتو خیلی دوست داریم،ولی حال حوصله دردسرای مادرتو نداریم،خدافظ😔😔

هیچ کس به دادم نمیرسه،این زن دیوانه س،خدایا کمکم کن،

میشه خواهش کنم واسه حاجتم یه صلوات بفرستید،ممنونم💐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه میشه مگه داریم ؟ بهتره شما هم رابطه تونو با مادرتون کم و خیلی کم کنید و بهش هشدار شدید بدید که حق دخالت در زندگی شمارو نداره لطفا ازش فاصله بگیرید یا به پدرتون بگید اجازه دخالت نده

اندر دل من درون و بیرون همه او است   اندر تن من جان و رگ و خون همه اوست   اینجای چگونه کفر و ایمان گنجد   بی‌چون باشد و جود من چون همه اوست  
مگه میشه مگه داریم ؟ بهتره شما هم رابطه تونو با مادرتون کم و خیلی کم کنید و بهش هشدار شدید بدید که ح ...

پدرم یه معتاد بی مسعولیته،که جهیزیه مو با دست دوم رد کرد

عزیزم مادرت هررفتاری داشته  باشه با کلمه  دیوانه  یا  هرچیز  دیگه  خطاب  نکن  هرچی نباشه شما  رو  توسختی  بدنیا  آورده و  بزرگت کرده

تا  حالا شده یکبار   تنهایی   بدون هیاهو وتوخلوت با   مادرت   صحبت  کنی؟

سلام عزیزم ناراحت شدم برات . مادرت مشکل روانی داره . درست شدنش هم زمان میبره شاید اصلا درست نشه تو ا ...

پریروز رفتم تشیع جنازه یکی،همه باهام گرم میگرفتن وقتی اون میومد فرارمیکردن

عزیزم مادرت هررفتاری داشته  باشه با کلمه  دیوانه  یا  هرچیز  دیگه  خطا ...

بله،شروع میکنه به جیغ کشیدن،و کولی بازی

پدرم یه معتاد بی مسعولیته،که جهیزیه مو با دست دوم رد کرد

عزیزم خیلی ناراحت شدم پس حتما قطع ارتباط کن ... و تهدیدکن شکایت می کنی اگه بیان سراغت

اندر دل من درون و بیرون همه او است   اندر تن من جان و رگ و خون همه اوست   اینجای چگونه کفر و ایمان گنجد   بی‌چون باشد و جود من چون همه اوست  

هیچکس حتی کنارم نمیشینه،وقتی رفتم سراغشون میگم چتونه،

میگن مادرت مارو تهدید کرده آبروتونو میبرم،دخترمو ول کنین

عزیزم پس مشکل  شما  اطرافیان   شما هم  هستن  که  دنبال رفع  ...

یا به دروغ تفرقه انداخته یا تهدیدشون کرده،خب چکارکنن

میگه مثل من باکسی نرو و بیا ،حسوده.چون اقوام خیلی دوستم داشتن و مهمونی برام میگرفتن

ببین تو مفاتیح یا کتاب گنج های معنوی  میتونی دعایی معتبر برا بستن زبان مادرت پیدا کنی .تو نت هم هست

هر چند میدونم الان خیلی ها میان منو به رگبار میبندن اما منم جواب گرفتم از موارد مشابه اینجوری.البته اذیت ها  از سمت مادرم نبوده

خدا جونم .میدونم همیشه حواست به منه.بابت داده و ندادت خیلی خیلی شکر.