2777
2789
عنوان

پوشکککککک چی خوبه؟؟؟؟ بیاین نظر بدین!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 2589 بازدید | 33 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوستان

خیلی ممنون از نظرات مفیدتون.
مامان نینک با نظرت موافقم با این اوضاع مملکت ممکنه تا چند وقت دیگه جز پوشکای ایرانی چیز دیگه ای پیدا نشه. منم دنبال مارکیم که اکثرت راضی باشن.

ملیحه جون بارلی حالت نایلونی نداره؟ پای بچه را عرق سوز نمیکنه؟

درنا جون خبی عزیزم؟ نی نی ات خوبه؟ راستی زایمانت چطور بود؟ یادمه میخواستی زایمان تو آب داشته باشی...
تعریف هاگیز را هم خیلی شنیدم اما هنوز تو فروشگاهی پیدا نکردم. درنا جان شما مشهد هستی نه؟ از کجا میخری بگو وقتی رفتم مشهد برای دخملی بخرم...
چون پنبه ریز جز اولین مارکهای پوشک تو ایرانه گفتم شاید کیفیتش هم خوب باشه. نوار بهداشتیش که خوبه نمیدونم پوشکش هم خوبه یا نه ههههههههههههه
اما جالبه ماما نینک جون دو تا تجربه متفاوت داره از یه مارک
به نظر من پنبه ریز برند خوبیه فقط مشکلش اینه که چون لایه خارجیش پلاستیکیه خیلی باعث تعریق بچه ها میشه و تو ماهای گرم ممکنه مشکل ساز بشه اما الان که هوا داره رو به سردی میره فکر نکنم مشکلی باشه
خیلی ممنون مامان نینک جون از راهنماییت. لطف کردی
متاسفانه همه مارکای ایرانی یه لایه پلاستیکی دارن که باعث میشه پای بچه زود عرق سوز بشه.
مولفیکس اینطوری نیست اما میگن پا را سیاه میکنه
من مولفیکس رو استفاده نکردم عزیزم اما پنبه ریز رو به همه برندای ایرانی ترجیح میدم حداقل دختر من دو سال ازش استفاده کرد و هیچ اتفاقی هم نیفتاد شاید اگر برای پسرم هم از اول از پنبه ریز استفاده می کردم الان اینقدر مجبور نبودم هزینه کنم
من هر پوشکی بگی استفاده کردم هاگیز وپمپرز اصل خیلی خوبن تو ایرانیا هم مرسی خوبه هفته پیش بارلی خریدم اصلا خوب نبود بوی پلاستیک بازیافتی داشت البته من سایز 3 رو میگیرم اما خواهرم میگفت سایز 4 یعنی رنگ زردش خوبه