2777
2789
سلام مامانا

من اول برای نی نی پمپرز پریما استفاده میکردم. خوداوت میدونید که هم گرونه و هم کمیاب. بعد رفتم سراغ مارکهای دیگه کانفی بیبی یه کم خشک و پلاستیکیه. مرسی و جامپر از پشتش نم پس میداد.
مولفیکس که دارم استفاده میکنم شنیدم پای بچه ها را سیاه میکنه!!!!
اوی بیبی خریدم اما هنوز استفاده نکردم.
تعریف بارلی را تو سایت خوندم.
پامتی چطوره؟

جان ب ب و هاگیز و چند تا مارک ترک را شنیدم اما هر جا رفتم پیدا نکردم....
لطفا بیاین نظر بدین به یه نتیجه ای برسیم
فقط جان ب ب
خیلی محشره من از اول برای پسرم جان ب ب گرفتم پریما هم که از بس عطر داشت پسرم که به هیچی حساسیت نشون نمیدادم به اون حساسیت نشون داد جان ب ب بری شوش فراوونه (خیابون صاحب جمع) قیمتاشم مناسبه
از چه دلتنگ شدی ، دلخوشیها کم نیست . . .
هاگیر عالیه
زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مولفیکسو واقعا راضی ام

دیگه نمیدونم در مورد چیزایی که میگن
برا شفا همه مریض ها دعا کنیم...
....................................................... برا سلامتی تمام عزیزانمون خدارو صد هزار مرتبه شکر
همسر منم پوشک ترک میفروشه .... همشونو امتحان کردم ...
پسر 12 ماهشه از 4 ماهگی دارم هاگیز استفاده میکنم .... خیلی خیلی خوبه ....
من که خیلی راضی ام ....
دنـــیا ارزش پـــا کوبیـــدن بـــه شـــکمت را نداشـــت ....
ببخـــش مـــرا مـــادر :-(
ممنون

دوستان اگه میشه اسپل انگلیسی جان ب ب را برام بنویسین. همون کن ب ب هست یا فرق میکنه؟ و اینکه تو جنوب تهران کجا میتونم پیدا کنم؟

در مورد پنبه ریز و بارلی و پامتی هم نظر میخواستم؟؟؟؟؟ کسی استفاده کرده؟

خاله بهار جون به نظر من این موردیه که نمیشه در موردشیه نظر کلی داد
هر پوشکی ممکنه به پوست یه بچه بسازه و لی در مورد بچه دیگه ایجاد حساسیت کنه این تجربه شخصی منه
من دخترم رو دو سال تموم با پنبه ریز پوشک کردم هیچ مشکلی پیش نیومد اما پسرم به همه پوشکا حساسیت نشون داد در حدی که زخماش تبدیل به قارچ شد و 4 ماه طول کشید تا خوب شد الان هم فقط پریما براش استفاده میکنم اما چاره ای ندارم به نظر من از مارکای ارزون تر و در دسترس تر با توجه به شرایط .... مملکت استفاده کنی بهتره بعد اگر خدایی نکرده مشکل ساز شد بیشتر هزینه کن