2777
2789
عنوان

😭😢همفکری بهم بدین دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 23 پست
دیر نشده بخون سال دیگه کنکور بده درست و ادامه میدی حتما حتما آینده بهتری خواهی داشت .قوی باش  ع ...

شما هم کسی رو دوس داشتین و ازش جدا شید؟ همین حسو داشتین؟ 

❤️😍

من نوزده سالگی ازدواج کردم ترم اول دانشگاهم بوو ولی واقعا متوجه نمیشم شما به خاطر یه پسر حتی از آینده خودتون گذشتین؟

گلم اون پسر در مراحل حساس زندگی مثل سربازی احتیاج به یهنفر داشت که بهش دلگرم باشه که شما بودی ولی الآن دیگه براش تاریخ گذشته شدی و فایده نداری.

شما کم کم داری دهه دوم زندگیتو شروع میکنی.

دهه دوم مهمترین دهه زندگی هر آدمیه، تحصیلات، کار، ازدواج و فرزندآوری همه توی این دهه اتفاق میفته. یکم به خودت فکر کن گلم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما هم کسی رو دوس داشتین و ازش جدا شید؟ همین حسو داشتین؟ 

اره و‌مقصرش خودم بودم و دیگه نشد 

درس خوندم کم کم بی اهمیت شد ولی فراموش نه 

.الانم خوشحالم نشد چون مناسب هم‌نبودیم و‌من نمیفهمیدم 😊

من نوزده سالگی ازدواج کردم ترم اول دانشگاهم بوو ولی واقعا متوجه نمیشم شما به خاطر یه پسر حتی از آیند ...

درسته من شدم بازیچه کسی که فقط واسه سرگرمی میخواست منو از خودم ناراحتم که تباه شد دو سال زندگیم و دل سوزوندم واسه همه از همه ضربه خوردم دلم واسه همه سوخت حتی صمیمی ترین دوستام

❤️😍

مادرش خیلی زیادی پیگیره میگه ایشالا به هم برگردید ایشالا با هم میمونید خوشبختی تو آرزومه خیلی یا فهمی ولی من دیگه خر نمیشم روز مهمونی مامانش به پسرش گفت دروغ بگو چرا راستشو میگی بهش 

❤️😍
فکر کنم تنها راهش درس خوندنه و سرمو شلوغ کنم 

تنها راهش اینه که سرت رو گرم کنی و فقط و فقط تنها چیزی که به درد یک زن در جامعه امروز میخوره، اینه که خودش قوی باشه رو پای خودش باشه، این که دوست بود حتی روی شوهر هم اینقدر حساب باز نکن، خودتو دریاب فقط، 

... و من به تو ایمان دارم...
تنها راهش اینه که سرت رو گرم کنی و فقط و فقط تنها چیزی که به درد یک زن در جامعه امروز میخوره، اینه ک ...

چشم خیلی آروم شدم واقعا ازتون ممنونم که کمکم کردید 😘😘😘

❤️😍