2777
2789

این که به جنین ربط ندارد

خودتون فشار خونتون بالاست؟

هر کی فشار خونش بالا باشه میگن پریکلامپسیا در بارداری

دارد زمان آمدنت دیر می‌شود،    دارد جوان منتظرت پیر می‌شود،   وقتی به نامه ی عملم خیره می شوی،    اشک از دو دیده ی تو سرازیر می‌شود،      کی این دل رمیده ی من هم زهیر وار،       در دام چشم های تو تسخیر می شود،    این کشتی شکسته ی طوفان معصیت،   با ذوق دست های توست که تعمیر می شود،     حس میکنم که پای دلم لحظه‌ی گناه،     با حلقه های زلف تو درگیر می شود،   در قطره های اشک قنوت شب شما ،    عکس ضریح گمشده تکثیر می شود،     تقصیر گریه های غریبانه ی شماست     دنیا غروب جمعه چه دلگیر می شود...                           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این که به جنین ربط ندارد خودتون فشار خونتون بالاست؟ هر کی فشار خونش بالا باشه میگن پریکلامپسیا در ...

ینی به سقط جنین ربط نداره؟

ممنونم که اومدی تو بغلم پسر گلم
عزيزم مسموميت بارداري يغني من خودم گرفتم چيز خاصي نيست در معرض زايمان زودرسي  وزن و فشارت و تو ...

اخه من همش فشارم 10.5 هس و وزنمم 49 

زایمان زودرس که  خیلی بده من میترسم شما چیکار میکردی؟

از كجا اينو متوجه شدين؟

تو جواب غربالگریم انگیلیسی نوشته بود منم معتیش کردم

البته تو نمودار قسمت سبزه اما رو مرز قرمز و سبز هست