2777
2789
عنوان

كاراي خونه وبي حوصلگي من 😓

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 60 پست

[QUOTE=65977947]ویتامین  بخور .کلسی دی.من یه ماه  خوردم. سرحال شدم[/QUOTE]

يعني همون كلسيم وويتامين دي هستش؟

خانوم هستم نام کاربریم رو همینجوری زدم یهویی ثبت شد دیگه هم عوض نمیشه 😥
وای منم دو هفتس تخت و کمد سیسمونی رو کارگر آورده گذاشته تو سالن، شوهرمم میگه تنهایی نمیتونم ببرمشون ...

اخ اخ... چقدر سخت. برادر یا برادر شوهری کسی نیست بیاد کمک؟ یا همسایه مثلا؟

کانال خزعبلات نویسی هامه دوست داشتین بفرمایین @wayafzood

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر میکردم تنها خونه من میتونه در حال انفجار باشه از ریخت وپاش زیادی 

وای منم اصلا حال کار کردنو ندارم با این شکم و درد لگن 

تـــو را بــه رخ تمـــــامــ شــقایقـــــــها میکشـــم و میگویــــم تا *پســـــرمــ* هستـ ـ ـ ـ زندگـــــی باید کـــــرد..
چراكاراتو برنامه ريزى نميكنى  اينجورى هروز يكار انجام ميدى  خسته ام نميشى خونتم هميشه مر ...

عزيزم ما درس ميگي ولي من هرچيم تميز كنم دخترم جاييم مرتب نميزاره بمونه 

منم پسرم می‌خوابه ینفس راحت میکشم ،هدفون میزارم هنگ گوش میدم وکارامو میکنم یه چای با بهار نارنج هم برا خودم جایزه میزارم بعد ک کارام تموم میشه واقعا یه حس آرامش دارم،حالا پاشو تنبلی نکن،اگرم شیر میدی مولتی ویتامین فراموش نشه😘

افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد🌹
من برنامه هفتگی دارم زدم به یخچال. مثلا شنبه ملحفه ها عوض شن، یکشنبه دسشویی شسته شه، دوشنبه جارو و.. ...

اینجوری جاروت میوفته هفته ای یکبار ؟

من خوشبختم،روزهای خوش درانتظار منه،من به تمام خاسته هام دست پیدا خواهم کرد.من مثبت اندیشم.خدایاشکرت
اره فک کنم یکم زیاده روی کردم تو انرژی دادن..حالا نری خیابونو جارو بکشی😁😁

عاشقتم😂😂😂

عزيزم ما درس ميگي ولي من هرچيم تميز كنم دخترم جاييم مرتب نميزاره بمونه 

آخى عزيزم نى نى دارى 

ميدونم چقد سخته مرتب بودن با نى نى 

پسر خودمم ٦سالشه 

ولى ديگه حرف گوش كن شده كمتر ريخت وپاش ميكنه 

دركائنات كاستى وفقر وجود ندارد زيرا كائنات منبع همه ى انرژى وثروتهاى روى زمين است پس من ميخواهم واو ميدهد😍            خداياشكرت كه تمام درهاى سلامت ورحمت وثروتت برويمان باز است🙏
اینجوری جاروت میوفته هفته ای یکبار ؟

نه دوبار :)) بستگی به خونت داره دیگه. من خونم نوسازه بچه هم ندارم زیاد جارو لازم ندارم.

اخ اخ... چقدر سخت. برادر یا برادر شوهری کسی نیست بیاد کمک؟ یا همسایه مثلا؟

برادر ندارم برادر شوهرمم خونشون یه شهر دیگس، همسایه ها رو هم نمیشناسیم تازه اومدیم، بعدم شوهرم که براش مهم نیس صبح میره سرکار شب میاد من تو خونه‌ام همش اینا رو اعصابمن

تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)

هیچ خونه ای تو دنیا اندازه خونه داداشم تمیز نیست.زنداداشم لامصب خیلی تمیز‌.خودش حونه ش بچهاش .فوق العاده.وای محشره.

من خوشبختم،روزهای خوش درانتظار منه،من به تمام خاسته هام دست پیدا خواهم کرد.من مثبت اندیشم.خدایاشکرت
برادر ندارم برادر شوهرمم خونشون یه شهر دیگس، همسایه ها رو هم نمیشناسیم تازه اومدیم، بعدم شوهرم که بر ...

خودتم باردار... حساس ترن باردارا. چرا توجه نمیکنه باهاش حرف بزن خب...

[QUOTE=65978298]منم پسرم می‌خوابه ینفس راحت میکشم ،هدفون میزارم هنگ گوش میدم وکارامو میکنم یه چای با بهار نارنج هم ب ...[/QUOTE]

واي مرسي عزيزم نه دوماهه گرفتمش دوسالشه ولي خودم بي حالم كلا يعني بنظرت مولتي بخورم خوب ميشم؟چاق نميكنه ؟دنبال يه خوراكي ميگردم انرژي زا باشه واسم