دركائنات كاستى وفقر وجود ندارد زيرا كائنات منبع همه ى انرژى وثروتهاى روى زمين است پس من ميخواهم واو ميدهد😍 خداياشكرت كه تمام درهاى سلامت ورحمت وثروتت برويمان باز است🙏
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وای منم دو هفتس تخت و کمد سیسمونی رو کارگر آورده گذاشته تو سالن، شوهرمم میگه تنهایی نمیتونم ببرمشون تو اتاق ، چیدتشون دور سالن، منم میبینم سالن اینجوری بهم ریختس دست و دلم نمیره خونه رو مرتب کنم اعصابم خورد شده دیگه
تو رابطهای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)
منم تا دوروز پیش خونه ام وحشناک کثیف بود البته از نظر خودم همه میگفتن تمیزه ولی کسی که لک رو دیوار و در خونه کابینت و میز تلوزیون نمیبنه یه بسم الله گفتم اول از حموم خونم شروع کردم فرداشم خونه رو زیرو کردم اخرش با یه خرید شیک از فروشگاه تموم کردم اینم بگم منم بچه دارم زود زود خسته میشم پسرممم که نگو او بدتر از بچه تو شکمم خسته میکنه