2777
2789
عنوان

قبول کنم ایا

| مشاهده متن کامل بحث + 820 بازدید | 55 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس چی میخوای😒😒😒وضعش خوب نی خارج میخوای.عاقلانه فکر کن.ما خدا بخواد ماه عسل مشهد میریم😁😁

منم گفتم مشهد اگه بریم باید مادر شوهرم اینارم ببریم

خدایا مرسی بابت همه لطفایی که درحقم کردی😍😍😍
خودم شمالم😂

عههه پس رامسر و چابکسر که باید برات عادی باشه 

بجای 10 روز سفر داخلی سه روز برو دبی 

فکر کنم هزینش یکی بشه😁

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥

اگه عروسیت پاییز هست کیش و قشم هم میتونی بری .اون موقع هواش خنک و خوبه

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥
یه بارگی بگو میخوای از این دنده به اون دنده بشی. خودت شمال هستی بعد میخوای بری بازم چابکسر و رامسر؟

چون تاحالا نرفتم 

واسه گردش اونجا

خدایا مرسی بابت همه لطفایی که درحقم کردی😍😍😍
پس چرا به من خوش نگذشت؟شما مگه جای خاصی میرید که از سرعین خوشتون میاد؟گردشگری خاصی جز ابگرم داره؟

همون آبگرمو دوس داشتم بعدش هواش خنک بود بعدش اون مسیرگردنه حیران که میرسه به اونجاخیلی قشنگ بود رفتیم بازاروایناشوگشتیم کلاعالی بودمخصوصاخنکی هواش توبرج 6

برای خلاص شدن از تنهایاتون روخودتون برچسب تخفیف نچسبونین💔💔