2777
2789
عنوان

قبول کنم ایا

| مشاهده متن کامل بحث + 820 بازدید | 55 پست
عههه پس رامسر و چابکسر که باید برات عادی باشه  بجای 10 روز سفر داخلی سه روز برو دبی  فکر ...

پارسال ما رفتیم فقط نفری2 میلیون و 400 شد هزینه رفت و امدمون. دیگه از غذا و خرید و گردش بگذر. الان که دیگه درهم امارات2/5 برابر شده

همون آبگرمو دوس داشتم بعدش هواش خنک بود بعدش اون مسیرگردنه حیران که میرسه به اونجاخیلی قشنگ بود رفتی ...

اره گردنه حیران خیلی عالیه. هواش هم خیلی خوبه. ولی ابگرمش رو اصلا دوست ندارم و شهر خیلی کوچیکیه. گفتم شاید شما جای خاصی رو سراغ داشتین و رفتین که بهتون خوش گذشته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تمرین کردم.همش قاطی میکنم😂هیچی بلد نیستم.عروسیت کیه عزیزم؟

من با ۵تا اهنگ تمرین میکنم وسطش یهو میفهمم همه مثل همه😩😩😩

معلوم نیست هنوز

خدایا مرسی بابت همه لطفایی که درحقم کردی😍😍😍
من با ۵تا اهنگ تمرین میکنم وسطش یهو میفهمم همه مثل همه😩😩😩 معلوم نیست هنوز

من عروسیم هفته بعده خدا بخواد.تازه امروز شروع کردم یک‌ربع.اما زود خسته شدم.نمیدونم اصلا رقصو چیکار کنم.معظل بزرگی شد برام😢😢

تویی ک این نوشته رو میخونی یه صلوات بفرس😊
من عروسیم هفته بعده خدا بخواد.تازه امروز شروع کردم یک‌ربع.اما زود خسته شدم.نمیدونم اصلا رقصو چیکار ک ...

ان شاءالله خوشبخت بشی😍😍😍برای منم دعا کن 

من هر روز از ساعت ۱۰تا۱میرقصم 

بعدم از ساعت ۳تا ۷

خدایا مرسی بابت همه لطفایی که درحقم کردی😍😍😍
ان شاءالله خوشبخت بشی😍😍😍برای منم دعا کن  من هر روز از ساعت ۱۰تا۱میرقصم  بعدم از ...

اوف چقد زیاد.من حوصلم نمیکشه انقد.یعنی بلد چون نیستم زود خسته میشم..شماهم خوشبخت بشی به پا هم فسیل شید😁😁😁

تویی ک این نوشته رو میخونی یه صلوات بفرس😊