2777
2789
عنوان

خرید برای عروس

235 بازدید | 32 پست

بچه ها برای عروس تو عیدی چیا میخرن؟

چنتا عید خرید میکنن؟ مثلا الان عید قربان عیدی بیارن دیگه نوروز نباید بیارن؟

و اینکه تو عید خرید کنن دیگه واسه عروسی خرید نمیکنن؟ مثلا الان برا من لباس بیرون بخرن دیگه تو خرید عروسیم نباید بخرن؟

لطفا رسم شهر و فامیلتونو بگید میخوام نشون شوهرم بدم 

ممنون

خرید عید از خرید عروسی جداست. اگر دامادوضع مالیش خوب باشه همه عیدا تا عروسی یه کادو میده به عروس. مثل پارچه و طلا و...

ولی باز هم باید عید نوروز عیدی بیاره.البته اگر هنوز عقد باشن. معمولا عیدی عید نوروز شامل هفت سین. اجیل. شیرینی. میوه. ماهی. مرغ. طلا. لباس برا مهمونی رفتن. لباس برا زمانی که مهمون میاد خونه.

اما اگر عروسی کرده باشی عید نوروز رو مامانت باید همین چیزارو برات بیاره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان آنقدر هزینه ها بالاست 

اگر خانواده همسرتون حمایت میکنن خیلی هم خوب و عالیه 

اما اگه بنده خدا کمکی نداره و همه رو گردن خودش انداختن 

باهاش مدارا کن

انشاااله به پای پیر بشین و تا پیری هزار هزار کیف و کفش و لباس و طلا برای شما خواهد خرید 

خودم چون همسرم دست تنها بودم و خانوادشون علی رغم تمکن مالی بسیار بسیار زیاد در مناسبتا فقط همراهش میومدن 

همه چیز رو در حداقل ضرورت انجام و از خیلی موارد از جمله عیدی ها و آینه شمعدون چشم پوشی کردم

همون بلفی ام این کاربری قدیمیه منه که تازه یادم افتاده

بستگی ب شهرو اداب و رسوم داره واینک شرایط مالی چجوریه،تو شهر ما اوناییکه وضعشون خوبه دو سه تا عید بزرگ میرن خرید میکنن موقع عروسی هم خرید میکنن،اوناییم ک وضعشون خوب نیس فقط یبار خرید میکنن اونم یا موقع عروسیه یا هم موقع عید نوروز هس

واسه حل شدن مشکلاتمون یک صلوات میفرستین

من کلا خودم پایبند رسومات این چنینی نیستم، ولی خب اگه توانایی مالی داشته باشه آقا داماد چه اشکال داره همه مناسبت ها عیدی بخره.

دانلود نمونه سوالات استخدامی و پروژه های دانشجویی و ....  http://file-marketing.blog.ir
الان آنقدر هزینه ها بالاست  اگر خانواده همسرتون حمایت میکنن خیلی هم خوب و عالیه  اما اگه ...

همسر من میگه اگه خانواده م نخریدن خودم میخرم چون هزینه ها به عهده خانواده شونه اما الان سر عید قربان هرچی قراره بخرن مادر شوهرم گفته جزو خریدای عروسیه در حالیه که عروسی من سال دیگه س

کلا مراسم ب مراسم همسرعزیزبایدبراخانومش کادو بخره حالا هرعیدی ک باشع قربان غدیر نوروزالبتع سال اول وسال های بعد زیادمهم نیس کادوهم بسته ب شرایط مالی همسره یکی یه شاخه گل میگیره یکی طلا تازه مارسم داریم غیرخودشوهرخانوادشم باید کادوبگیرن 

همه چیزدرست میشه دقیقا 32 ام این ماه ساعت 25
من کلا خودم پایبند رسومات این چنینی نیستم، ولی خب اگه توانایی مالی داشته باشه آقا داماد چه اشکال دار ...

بحث توانایی نیس 

من همیشه تو خریدا رعایت حال هردوتا خانواده رو کردم ولی بهم برخورد که چیزی که وظیفه شونه برای من به عنوان عروس و همسرش بخره جوری برخورد میکنه انگار من محتاجم به خریداشون

من شوهرم میخرید عید قربان و غدیر نیمه شعبان ربع سکه،گوشواره و دستبند اینجوری میخرید

حالا همسر من فقط تو دوتا عید هرکدوم یه النگو خریده طلای دیگه نخریده منم تو این گرونی طلا توقع ندارم ولی یه حور برخورد میکنن انگار من محتاجم