2777
2789

سلام خانومای گل... چهارتا سوال دارم

اولی اینکه کسانی که تو بیمارستان محب یاس زایمان کردن راضی بودن؟ 

دوم هزینه سزارین چقدر هست؟

سوم دکتر خوب که سزارین اختیاری انجام بده تو این بیمارستان کی هست؟

چهارم هم اینکه توصیه میکنید این بیمارستان و ؟ یا بیمارستان نیمه خصوصی دیگه ای که بهتر باشه اگه سراغ دارین معرفی کنید ممنون میشم.

گل در بر و می در کف و معشوق به کام است سلطان جهانم به چنین روز غلام است
سوال منم هست؟؟؟؟

من برای جاریم دارم پرس و جو میکنم... زایمان دومش هست و ۶ هفته هست تقریبا... زایمان اولش با دکتر شهناز امینی بوده بیمارستان مصطفی خمینی ولی مطب دکتر امینی الان دیگه خیلی بدمسیره براش و اینکه انگار فقط بیمارستان کسری جراحی میکنن برای همین دنبال یه دکتر دیگه میگرده که بیمارستان محب یاس باشه... شما دکترت کی هست و مطبش کجاست؟

گل در بر و می در کف و معشوق به کام است سلطان جهانم به چنین روز غلام است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من واسه نازایی محب یاس رفتم همونجا هم ای وی اف کردم و باردار شدم خیلی به ما نزدیکه فقط تو انتخاب دکترش موندم 

فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
من واسه نازایی محب یاس رفتم همونجا هم ای وی اف کردم و باردار شدم خیلی به ما نزدیکه فقط تو انتخاب دکت ...

سلام عزیزم منم می‌خوام برای نازایی برم محب یاس تازه سقط کردم بعد اون هم خیال انتظار 😔 حالا آزمایش ای صفر تا صد و میخوام انجام بدم شنیدم ک اینجا قیمتش خیلی مناسبه  خواستم بپرسم چون اینقد مناسبه قیمتش دکتراش خوبن؟ شما مشکلتون چی بود؟

سلام عزیزم منم می‌خوام برای نازایی برم محب یاس تازه سقط کردم بعد اون هم خیال انتظار 😔 حالا آزمایش ا ...

بیمارستان محب یاس خیلی خوبه چون بیمه است قیمت هاش پایینه برو قسمت ای یو ای و ای وی اف خودشون روند درمان برات میزارن من تنبلی تخمدان داشتم و سقط پوچ و سقط پره اکلامپسی

فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
بیمارستان محب یاس خیلی خوبه چون بیمه است قیمت هاش پایینه برو قسمت ای یو ای و ای وی اف خودشون روند در ...

عزیزدلم میشه بگی هزینه ای وی اف توی این بیمارستان با بیمه نیروهای مسلح چقدره؟ 

مَا وَعَدَّکَ رَبُکَ وَ مَا قَلَی .... که خدا تورا به حال خود رها نکرده و از تو دلخور نیست(ضحی3)