کسی تا حالا مشاوره رفته با همسرش؟من میخواست برم ب دلایلی ولی یه سری دلیلارو نمیتونم ب شوهرم بگم ینی میخوام ب مشاور بگم اون راهنمایی کنه.مشاوره ب صورت تکی انجام میشه یا در حضور دو نفر در کنار هم
پس برم پیش همین مرده؟ما جفتمون مقصریم ولی خب منم اگه کاری کردم مقصرش خودش بوده ب خاطر رفتاراش تاثیرش رو من اومده.پس ب نظرتون پیش مرده برم یا برم پیش زن؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فقط مشاورتون خوب باشه ما رفتیم پیش یه اقا خدا نگذره ازش مارو بدجور انداخت به جون هم خوب درموردش تحق ...
والا چون هزینشو مادر شوهرم میده خودش گفت برید پیش این مشاور بچه خواهرمم رفته پیش این.یه مدت روحیش بد بود الان خوبه.منم چیزی نگفتم چون خودم احساس کردم ب یه نفر بی طرف نیاز دارم واسه قضاوت.چون حس کردم داره رابطمون لجبازی میشه برا همون گفتم باشه نوبت بگیر.اگه بد باشه همون جلسه اول معلوم میشه درسته؟؟؟