کسی تا حالا مشاوره رفته با همسرش؟من میخواست برم ب دلایلی ولی یه سری دلیلارو نمیتونم ب شوهرم بگم ینی میخوام ب مشاور بگم اون راهنمایی کنه.مشاوره ب صورت تکی انجام میشه یا در حضور دو نفر در کنار هم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من مشاورک مادر شوهرم گفت برید مرد هستش.دوستم میگفت مردا خوب نیستن طرف مردا رو میگیرن. برا شما اقا یا خانم بعد ب نظر شما ب نظرتون ب جز مشکلاتمون راجب اینده ام ازشون برنامه بخوایم؟
ببین من مرکز مشاوره نیرو انتظامی میرم. شوهرم نظامیه. برای ما مجانیه ولی برا اونایی که از بیرون میان جلسه ای ۵۰۰ یا ۵۰۰۰ تومنه. ببین مشاورای خوب هم داره. از بینشون با تحقیق یدونه خوبشو پیدا کن و برو اونجا
مستقیم نمیگه بهش مثلا میگه اینجور نباشین با خانوادتون و...
ب نظرتون بگم چون خیلی خانوادش تو رابطم تاثیر دارن ب شوهرمم میترسم راجبش بگم یوی روم نمیشه بگم نسبتا ب مادرت فلان کارو نکن .میترسم ب مشاور بگم مسخره کنه یا ب شوهرم بگه.راستش روحیم خیلی بد شده از همه چی ارس دارم نمیتونم تصمیم درست بگیرم