2777
2789
عنوان

شوهرم نمیاد خونه

4627 بازدید | 60 پست

امروز پسرمو بردیم ختنه تا ساعت ۸شب گریه میکرد.ساعت۹ شوهرم گفت من میرم پیش فلانی واسه کارحرف بزنم ۲ساعت دیگه میام. منم گفتم برو ببین چه بلایی سرت بیارم.رفت.۴ساعت بعد زنگ زدم هرچی جواب نداد.مسیج داد خونه یکی دیگه از دوستامم(من میشناسم) منم داد زدم واینا قطع کرد.منم گفتم به دوستت زنگ میزنم ابروتو میبرم.خیلی ام صبر کردم باز جواب نداد منم مسیج دادم به دوستش. الانم هنوز جواب نمیده میگه اصلا نمیام خونه و این حرفا.واقعا این رفتاراش خیلی جدیده.میرفت خونه دوستاش ولی فوری برمیگشت.همیشه هم من مخالف بودم.یه کار جدیدشم ایه که تا دعوامون میشه زنگ میزنه مامانش پشت سرمن بدمیگه. بیکار وبی مسئولیته از مامانش پول میگیره به شدتم فحاش و عصبیه.البته ما یکسال دوست بودیم من یه مشکل ازش ندیدم.همیشه هم کارمون به جدایی میرسه قسم میخوره التماس میکنه بعد چندماه همون میشه.متوهم خود تحفه پندارم هست.فکرمیکنه هنرمند فرهیخته اس.البته خیلی بامعلوماته اما شعور صفر.اینم بگم جلوی بقیه یجوریه که همه میگن ما زن وشوهریو ندیدیم که به خوبی شما باشن! رابطه جنسی هم صفر.یعنی مدارکمو گذاشتم فرداصبح برم دادخواست طلاق.دارم روانی میشم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیگم شوهرت درسته کاراش درسته

اما اینکه پشت گوشی داد بزنی مسلما اونم قطع میکنه

سعی کن یکم سیاست بخرج بدی

میخاسی بگی بچه داره بیتابی میکنه

چمیدونم دور از جونش حالش بد شده بیا بریم دکترو...

اینجوری میکشوندیش خونه

بعدم میگفتی بهتر شدو چمیدونم شیر خوردو...

چیوصبرکنم؟

صبرکن تاحال پسرت بهتربشع بعد دادخواست طلاق بده 

عینک نمی‌زد که نگن عینکیه!یه روز چاله ی جلو پاشو ندیدوخورد زمین ازاون روز به بعد چلاق صداش میکردن...بخاطر خودت زندگی کن 🌹

زندگی سرتاسر مشکله ولی اکثرا با سیاست و عاقلانه فکر کردن زندگیشونو میسازن و فکر میکنی فقط شوهر شما مشکل داره تو دنیا، من هر وقت چیزی از شوهرم ببینم که به شدت عصبانی بشم با خودم میگم منم کامل نیستم و هزار  تا ایراد دارم هر کسی یه بدی هایی داره