2777
2789
عنوان

شوهرم نمیاد خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 4627 بازدید | 60 پست
من واقعا عصبی شدم‌ بعد زایمان ولی اون چرا حق داره لج کنه؟ همون دوستاش یه ساعت زنشونو تنها نمیذارن بخ ...

چه اشکالی داره چندساعت با دوستاش باشه عصبی بودن شما روی اونم تاثیر میزاره ، البته اینم قبول دارم دیگه دیروقت نشه زودتر بیاد خونه اونم نه هرشب حق با شماست ولی خوب صحبت کنید خیلی بهتر میشه

برای شفای مادرم یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻😔عاقبت بخیری خودتون انشالله
من واقعا عصبی شدم‌ بعد زایمان ولی اون چرا حق داره لج کنه؟ همون دوستاش یه ساعت زنشونو تنها نمیذارن بخ ...

خب عزیزم سعی کن دوباره رابطه جنسیتون مثل قبل بکنی و دوستانه نه با دعواازش بخوای رفیق بازی نکنه بادعوا اونم پشت تلفن دیدی که لج کرد باهات اینکارجواب نمیده چندسالتونه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مردهای رفیق بازی و دیدم که رنهاشون انقدر محیط خونه رو برای مردشون بهشت کردن که مردها به اصرار هم دیگه پاشو بیرون نمیزاره مثل بابای من، یا مردهایی رو دیدم که شبانه روز تمام اخبار رو به مادرشون گزارش میکردن ولی زن جوری جذبش کرده و مخیط خونخ رو عالی کرده که اصلا سمت مادرش نمیره ببین زن همه کار میتونه بکنه کمی زمان میبره صبور باش و بهترین زندگی و برای خودت بساز، بهترینها همیشه در انتظار کسایی هستن که تلاش میکنن برای زندگیشونو هیچ وقت تسلیم نمیشن

مرد بمونه خونه فاسد میشه سرو گوشش میجنبه باید با کارو خرج و مخارج زندگی مشغولش کنی تا شبا فقط ی اغوش لطیف بخواد بنظره من تا تنبل نشده  بفرسش سره کار

به خدا اعتماد کن ؛ اوهرچیزی را به قشنگترین شکل ممکن به تو میدهد، اما در زمان خودش 

چطور میخوای طلاق بگیری عزیزم؟؟

صبرکن مدرک جمع کن بعد 

البته اگه میخوای طلاق بگیری

بعدم الان اگه بری بهت میگن توافقی طلاق بگیر که سریع انجام بشه بعدم اونم برات شرط و شروط میذاره مهریه نمیده بچه رو نمیده و.....

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
چه اشکالی داره چندساعت با دوستاش باشه عصبی بودن شما روی اونم تاثیر میزاره ، البته اینم قبول دارم دیگ ...

من همیشه میگم برو ولی نه اخر شب! مثلا ۱۱میره ۲میاد! یااینکه گفتم اگه کسی با دوست دختر یا زنش باشه خوشم نمیاد تنها بری.قول میده ولی میره بازم.بعدم فکرمیکنه بایه بغل و ببخشید و دلم برات تنگ شده درست میشه.

دنبالش هست.ولی خب دیگه واسه عادت دادن دیر شده۴۲سالشه

چه کاریه ک تا الان پیدا نشده دارع تنبل میشه هااا از من گفتن بود چون میگی پیش دوستاش بیشتر میمونه ۴۲پیر نیس ک مردم پنجاه سالگی زن میگیرن الان دخترای خراب انقدر زیاد شده فقط میگن یکی بیاد مارو بگیره هواستو جمع کن

به خدا اعتماد کن ؛ اوهرچیزی را به قشنگترین شکل ممکن به تو میدهد، اما در زمان خودش 
خانمی معذرت میخوام این حرفو میزنم امیدوارم ناراحت نشی مطمئنی پیش زن نمی ره ؟خونه دوستانه؟

😨😨😨😲😲😲😲انقدر راحت نظر ندین فکرش خراب میشه نسبت به زندگیش

برای شفای مادرم یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻😔عاقبت بخیری خودتون انشالله
خانمی معذرت میخوام این حرفو میزنم امیدوارم ناراحت نشی مطمئنی پیش زن نمی ره ؟خونه دوستانه؟

خودمم خیلی فکر کردم.راستش نمیدونم اصلا.ولی خب مطمئنم عرق خوری یا علف کشی دارن.الان خیلی شک دارم که زن و اینا نباشه.

خودمم خیلی فکر کردم.راستش نمیدونم اصلا.ولی خب مطمئنم عرق خوری یا علف کشی دارن.الان خیلی شک دارم که ز ...

اما سعی کن به چیزای خوب فک کنی اگه میتونی بچه رو بزار جایی شوهرت رفت تو هم یواشکی  برو ببین کجا میره اگه قضیه زن دیگه ای نباشه میتونی به زندگی دلگرمش کنی  

همیشه به جنبه های مثبت زندگیت نگاه کن، خدا را شکر کت که بچه سالم داری چیزی که من و شوهرم ازش محرومیم ...

عشقم تو هم اگه شوهرت اينجورى بود ولى بچه داشتى ناراضى بودى واقعا بچه زمانى خوبه كه يه پدر مسوليت پذير داشته باشه اينطور بچه داشتن اصلا خوب نيست ايشالله شما هم صاحب نى نى ميشى 

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖
خب عزیزم سعی کن دوباره رابطه جنسیتون مثل قبل بکنی و دوستانه نه با دعواازش بخوای رفیق بازی نکنه بادعو ...

سعی کردم نمیشه.نه خودم میلی دارم.نه وقتشو داریم بابچه.اصلا دلم دیگه باشوهرم نیست.انقدر اذیتم کرده همش کاراش میاد جلوچشمم.۲۹سالمه