2777
2789
عنوان

ناباروری و رژیم

198 بازدید | 14 پست

سلام دوستان گل.من تنبلی تخمدان دارم و لوله راست هم تدارم شوهرم هم اسپرماش ضعیفه چهارساله نیم تو مطب دکترام.چهار تا انتقال جنین منفی داشتم.دکترا میگن احتمال طبیعی داری ولی تشده ماه دیگه میخاستم برم سیکل ای وی اف رو شروع کن دوباره.14کیلو اضافه وزن دارم بسرم زد یبار دیگه شانسم رو واسه طبیعی اپتحان کنم و 14کیلو اضافه وزنم رو کم کنم اگه نشد برم تو کار ای وی اف.کسی بوده مثل من اکه تحربه اییه دارید ممنون مبشم بگید .نمیدونم چقدر کم کردن ورنم بهم کمک کنه برا طبیعی شدن

واسه مامان شدنم ی صلوات میفرستی🌹

منم دو انتقال متفی با ۲۰ کیلو اضافه وزنم دارم

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته همتا هم نداری که وقت نبودنت به دلم وعده بدهم شاید مثلش را پیدا کنم! آقای بی همتای من بیا  اللهم عجل لولیک الفرج

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وزن رو بارداری خیلی تاثیر داره مخصوصا خانومایی ک تنبلی دارن .قبل ای وی اف حتا اگ دنبال طبیعی بچه دار شدنم نبودی وزنتو کم کن تا شانست بالا بره 

من چاق نیستم ولی الان یه ماهه رژیمم تا وزنم کمتر بشه بعد برم ای وی اف

وزن رو بارداری خیلی تاثیر داره مخصوصا خانومایی ک تنبلی دارن .قبل ای وی اف حتا اگ دنبال طبیعی بچه دار ...

من خیلیا رو دیدم با وزن بالا انتقال اول مثبت شدن

واسه مامان شدنم ی صلوات میفرستی🌹
من خیلیا رو دیدم با وزن بالا انتقال اول مثبت شدن

منم نگفتم احتمالش صفره ولی درکل وزن پایین بهتره چون مثبتم اگ بشه تا اخر حاملگی بیست بیست وپنج تام روش میاد و بعدش هزارتا داستانه 

وزن رو بارداری خیلی تاثیر داره مخصوصا خانومایی ک تنبلی دارن .قبل ای وی اف حتا اگ دنبال طبیعی بچه دار ...

منم تنبلی داشتم.اضافه وزنمم ۲۰ کیلو بود.

شوهرمم کم تحرکی داشت.

اما شد

دختر عمومم ۱۲۲ کیلو بود که باردار شد.عفونت هم داشت.

همه چی ممکنه

Do not give up