2777
2789

اول یک‌لیوان شیر با نصف لیوان روغن را داخل تابه میریزم وقتی کمی جوش اومد خاموش میکنم١ق چ وانیل میریزیم و میزارم سرد بشه.٣تا تخم مرغ را۵دقیقه باهمزن میزنم بعد١لیوان شکر (اگه خیلی شیرین دوس داری یک لیوان و نیم بریز)رو ب تخم مرغ اضاف میکنم کم کم و۵دقیقه دیگه با همزن میزنم.بعد٢لیوان اردو بعد سه بار الک کردن ب تخم مرغو شکر کم کم اضاف میکنم و با لیسک یواش و دورانی هم میزنم ٢ق.غ هم بکینگ پودر میریزم در اخر مخلوط شیرروغنو اضافه میکنم به مواد (اک دیدی دونه های ارد دیده میشه گلوله گلوله شده با همزن درحد٣٠ثانیه یواش بزن) بعدشم بزار تو فر عالییی میشه😋

من کاکائو  یا نسکافه  هم میریزم به صورت زبرا 

خدایا بعد سه سال انتظار فقط میتونم بگم شکرت عااااااشقتم خدا جوووونم😍😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول یک‌لیوان شیر با نصف لیوان روغن را داخل تابه میریزم وقتی کمی جوش اومد خاموش میکنم١ق چ وانیل میریز ...

من کلا کیک براخودم یا مهمون از این روش استفاده میکنم واااقعا بافت نرم و عالییی داره.برای تزئین میتونید سس گاناش درست کنید یا پودرقند با شابلون روش بریزید

خدایا بعد سه سال انتظار فقط میتونم بگم شکرت عااااااشقتم خدا جوووونم😍😘
تا حالا پختی خودت؟ خیلی دوست دارم تو کیک پختن حرفه ای بشم ولی نتونستم تا الن:(

من خیلی زیاد کیک می پزم این دستورم که میگم امتحان شدس 

آگه می خوای بفرستم 

آگه همه چیز رو دقیق بزاری عالی میشه

کیک سیب دارچین

آرد 2 پیمانه

شکر1 پ

روغن 3/4 پ

ماست یاشیر 1 پ

تخم مرغ 3 عدد

پگینک پودر 1 ق.غ

وانیل نوک ق.چ

سیب 3 عدد

دارچین 1 ق،غ

فررا روشن کرده واجازه میدیم گرم شود،سیب هارا پوست گرفته ویکدست برش میزنیم نه زیاد نازک ونه ضخیم،با دارچین و یک قاشق شکر خوب آغشته وکنارمیگذاریم،آردو پکینگ پودررا مخلوط و الک میکنیم،روغن وشکررا هم زده تا کمی رنگش عوض شه،تخم مرغ ها را دونه دونه اضافه میکنیم بعد هریک که به خوبی مخلوط شد شپس وانیل وماست را اضافه میکنیم وبا همزن میزنیم تا یکدست شودودر آخر آرد وپکینگ پودر را فقط در حد مخلوط شدن هم میزنیم تا یکدست شود،قالب را چرب کرده آردپاشی میکنیم موادرا درقالب ریخته حالا سیب های دارچینی را روی کیک میچینیم ودر فر با دمای  180 درجه به مدت نیم ساعت الی 45 دقیقه میگذاریم تا پخته شود

نوش جان عطر دارچینش مخصوصا وقتی تازه آسیاب بشه عالیه

عزیزم تو اینستا دستورهای خوب و امتحان شده از اساتید آشپزی زیاد هست.و متنووووووع

من مخلوق پروردگارم هستم و لایق بهترین ها😊خدای خوبم بهترین هارو برام درنظر گرفته و هرلحظه زندگی من معجزه ایی است زیبا از طرف پروردگارم💚زیباییها نصیبم میشود و با قدرت و انرژی خداوندی به اهدافم میرسم و هرآنچه که درآرزویش هستم ب لطف پروردگار برایم مقدر شده🙏آمین یا رب العالمین.خدا برایم کافیست.......(خدای بزرگم مهربانم دلسوزم شکرت,میدونی که حال دلم آشوبه,فقط از تو یاری میخوام. هدیه و امانت الهی رو که بمن بخشیدی بخودت میسپارم,برام حفظش کن🙏خدایا از تو میخوام کمکم کنی تا حال دلم خوب بشه و بهترین روزها برام رقم بخوره,خدایا از شر شیطان به تو پناه میبرم و خودم و بچم و خانوادم رو ب حریم امن الهیت میسپارم میدونم وقتی گفتی فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین دلم دیگه باید قرص باشه)خدایا ب لطف تو میدانم  فرزندی سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی و خوش صورت و خوش سیرت بمن بخشیدی🍀🍀🍀الحمدلله رب العالمین🙏 ماشالله لاقوه الا باالله🙏,یا نور یا برهان یا مبین یا منیر یا رب اکفنی الشرور و آفات دهور و اسئلک النجاه یوم ینفخ فی الصور🙏🙏🙏🙏الهی و ربی من لی غیرک................خدایا ممنونتم از اینکه این مدت همراهم بودی🙏چقدرررررر سخت گذشت ولی بیاری و مدد و لطف تو داره تموم میشه,خدایا سربلندم کن میدونی چ خواسته هایی رو تو قلبم نگه داشتم  و منتظر اجابت توام,لطفا با وجود بدی من تو خدایی کن,بزرگی کن و باز هم رحمتت رو شامل حالم کن,خدایا تکیه بر لطف تو کردم ناامیدم نکن🙏ب تو سپردمش همیشه و درهمه حال مواظبش باش و ب من آرامش و قدرتی عطا کن ک بتونم وظیفمو خوب انجام بدم و اون دنیا شرمنده نباشم.اللهم سلم و تمم