کیک سیب دارچین
آرد 2 پیمانه
شکر1 پ
روغن 3/4 پ
ماست یاشیر 1 پ
تخم مرغ 3 عدد
پگینک پودر 1 ق.غ
وانیل نوک ق.چ
سیب 3 عدد
دارچین 1 ق،غ
فررا روشن کرده واجازه میدیم گرم شود،سیب هارا پوست گرفته ویکدست برش میزنیم نه زیاد نازک ونه ضخیم،با دارچین و یک قاشق شکر خوب آغشته وکنارمیگذاریم،آردو پکینگ پودررا مخلوط و الک میکنیم،روغن وشکررا هم زده تا کمی رنگش عوض شه،تخم مرغ ها را دونه دونه اضافه میکنیم بعد هریک که به خوبی مخلوط شد شپس وانیل وماست را اضافه میکنیم وبا همزن میزنیم تا یکدست شودودر آخر آرد وپکینگ پودر را فقط در حد مخلوط شدن هم میزنیم تا یکدست شود،قالب را چرب کرده آردپاشی میکنیم موادرا درقالب ریخته حالا سیب های دارچینی را روی کیک میچینیم ودر فر با دمای 180 درجه به مدت نیم ساعت الی 45 دقیقه میگذاریم تا پخته شود
نوش جان عطر دارچینش مخصوصا وقتی تازه آسیاب بشه عالیه