2777
2789

شوهرم دوتا خواهر داره در حد خیلی زیادی بی ادب هستن به طوری ک همه فامیل و اشنا و دوست از اینا متنفر هستن ... با همه دعوا دارن، خیلی پررو هستن و واسه هر کاریشون از شوهرم کار میشکن و بهش میگن بیا دنبالمون برو اینکارو واسمون کن و ... ولی دیگه اونقدر اذیتم کردن شوهرم فهمید و رفت بهشون تذکر هم داد ولی باز تکرار کردن

اینو بگم در این حد اذیت من و شوهرم میکنن ک میخواستن ب زور یکی از دوستاشون رو بندازن تو زندگی ما ... ی دختری ک یکم هم مشکل اخلاقی داره و دختر درستی نیست رو ... دیگه ببینین در چه حد اذیت میکنن

شوهرمم گفت دیگه کاریشون ندارم و هیچ کاری واسشون انجام نمیدم ... منم گفتم چون دیدم میخوان زندگیمو (با ی دختر دیگه) خراب کنن یا باید منو انتخاب کنی یا اونارو ... شوهرم گفت معلومه ک تو رو و این گذشت

بعد از 2--3روز امروز شوهرم میگه اگه میتونی ببخش ایندفه رو اگه ی دفه دیگه انجام دادن اونوقت ... البته گفت اختیار با تو هر چی تو بگی، ولی ببخشی خودت رو با ارزش کردی

من قبول نکردم چون بار هزارم بود اذیتم میکردن ...

ب نظر شما چکار کنم؟ ببخشم یا خیلی جدی برخورد کنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه عنوان جنجالیی

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه.