2777
2789
عنوان

خود نمایی ها و رفتار خواهرم جلو شوهدم دو دوزه اعصابمو بهم ریخته

| مشاهده متن کامل بحث + 1775 بازدید | 41 پست
كارگر بگير لوازم ببر بعد كه چينده شد بهش بگو بگو خود شوهرم گفته نميخواد مزاحم كسي بشي كارگر بگير ...

دقیقا همین امروز شوهدم پرسید ک دیگه چرا خواهدت کمکت نمیکنه این همه دس تنهایی..... گفتم کارگر بیاریم ک کسی اذیت نشه همه بچه دارنن  اون طفلکم قبول کرد اصلا نمیذاشت قبشم فرشارو خونه بشوریم میگفت بدیم بیرون با بچه اذیت میشیم خودتم خسته میشی. من قبول نکردم گفتم خونه تمیز تر میشه.  ولی خب چون روز اسباب کشیو میدونه مطمینم ک میاد . چطوری بهش بگم 

بجای اینکه به شوهرت بگی  و حساسش کنی 

بهتره رک و مستقیم به خواهرت بگی..

بگو خواهر من و شوهرم توی موقعیت خوبی نیستیم و این رفتار خوبه شما با شوهرم باعث میشه اون با من بدتر بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرتون با همسرم در مورد حسم صحبت کنم و بگم دیگه دوس ندارم خواهرم بیاد خونمون چون میترسم اگه ب خواهرم بگم شوهرم دوس نداره کسی تو زحمت بیفته بعد ب شوهرم زنگ بزنه و اونم تو رودرواسی گیر کنه بگه بیان بعد من خراب شم.

به نظر من نه با شوهرت و نه با خواهرت  در این مورد صحبت نکن فقط خیلی قاطعانه اجازه نده خواهرت بیاد،  و از این به بعد رفتارهات دقت کن 

زیاد در مورد  خواهرت با شوهرت  صحبت نکن که حساسش نکنی

جلوی خواهرت زیاد به شوهرت احترام بذار و خیلی تاییدش کن  

سعی کن شوهرت بیشترین تاییدات و چاپلوسی ها را از شما دریافت کنه 

عزیزم کاملا درکت میکنم من یه خواهر دارم که همینطوریه ادا اصول هم زیاد داره و مجردم هست. باید ارتباطت ...

مرسی از اینکه درک میکنی و حداقل نمیگی حساسیت بیجاس. شما چی کار کردی با خواهرت؟

به نظر من نه با شوهرت و نه با خواهرت  در این مورد صحبت نکن فقط خیلی قاطعانه اجازه نده خواهرت بی ...

متاسفانه این یکی دو ماه اخیر اینطوری شده همسرم وگرنه قبل ازین خیلی تو جمع و خلوت خودمون  احترام همو داشتیم و همو تایید میکردیم الانم خیلی بد نشده  فقط نسبت ب قبلش .  کلا از نظر احترام و دوس داشتن هم زبانزد اطرافیانیم. بخصوص توجهات همسرم ب من همیشه حسادت همه رو  بر می انگیزه. فقط ازسواستفاده خواهرم بعداز اولین درد دل از شوهرم خبیییییییییییلی کفریم. اونم خواهری ک اصلا فکرشو نمیکردو توابن سه سالی ک مامانمو از دس دادم ی حس دیگه ای نسبت بهش داشتم

عزیزم هیچوقت راجع به حست با شوهرت صحبت نکن یه روزی سرکوب میشه واسه خودت  .و حتی با خواهرت هم صحبت نکن ...ایندفعه اومد خیلی خواهرانه بهش بگو خودتو جمع و جور کن .مثلا اگه مانتوش رفته بود بالا با اشاره و حتما باخنده بگو مانتوت رفته بالا تو ذوق میزنه .دیگه هم باهاش درد دل نکن 

تنها عشق و‌اقعی عشق مادر به فرزندشه😍😍😍               ۹۸/۷/۲۴ هیچکسی قابل اعتماد نیست  گربه محض رضای خدا موش نمیگیره                                  ۹۸/۲/۱۶ نیازی به فداکاری برای هرکسی نیست             ۱۳/۹/۹۸یه اشتباه 
 مرسی از اینکه درک میکنی و حداقل نمیگی حساسیت بیجاس. شما چی کار کردی با خواهرت؟

هیچی فقط ارتباطمو کم کردم میدونی نمیشه مستقیم گفت وگرنه هزار تا انگ بهت میزنه که تو بددلی و تهمت میزنی و خودشو مظلوم جلوه میده و اوضاع خرابتر میشه فقط نزار زیاد شوهرتو ببینه

هیچی فقط ارتباطمو کم کردم میدونی نمیشه مستقیم گفت وگرنه هزار تا انگ بهت میزنه که تو بددلی و تهمت میز ...

اره متاسفانه همین طوریه. خیلی دردناکه رفتارای زشتو ببینیو نتونی اونجور ک دلت میخواد طرفو جمع کنی.. ومجبوری ب مصلحت رفتار کنی