2777
2789
عنوان

خود نمایی ها و رفتار خواهرم جلو شوهدم دو دوزه اعصابمو بهم ریخته

| مشاهده متن کامل بحث + 1779 بازدید | 41 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه بهش چیزی گفتم مثلا ازش راهنمایی خواستم.  اما همش سعی میکنه خلاف نظرات منو به همسرم القا کنه.   متاهله 3 تام بچه داره.شوهر خودشم فوق العادس. ولی بااینکه شوهرش 17 یال از من بزرگتره من هیچ کدوم ارین رفتارارو باهاش نمیکنم. و مدام از همه لحاظ حامی خواهرم و بچه هاشم.

انقد بدبین نباش. شاید میخواسته به شوهرت محبت کنه که شوهرت با تو خوب شه. شاید اصلا منظور نداشته موقع شستن فرش‌. منم به شوهر خواهرم خیلی احترام میذارم خیلی پذیراییش میکنم که فکر نکنه خواهرم ازش پیش ما بدگویی میکنه. باور کن خواهرم میاد کلی از شوهرش بد میگه ولی ما شوهرشو میبینیم کلی احترام و عزت میکنیم که فکر نکنه ما فضول و دخالتگر و بیشخصیتیم که تقی به توقی خورد رفتارمون عوض شه

مامان دوستم میگه خواهرزن نون زیر کبابه از خود کباب خوشمزه تره..  منم این اخلاقا رو درست نمیدونم. خودت خوشگل تری یا خواهرت؟ بدم میاد زن ریلکس باشه جلو مرد متاهل

خدایا ممنونم منت به سرم گذاشتی بهم دختر دادی. دل همه منتظرا شاد بشه الهی😍😍

خب ایراداش بهش بگو، به اون نگی به کی بگی بهترین راه حرف زدنه بهش بگو اون چه طرز نشستن بود موقع فرش شستن و یکم پیاز داغش زیاد کن بگو شوهرم با دیدن کارای تو یکم اخم کرده بود اینجوری فک نکنم دیگه کارش تکرار کنه🌸

🌃🏙
انقد بدبین نباش. شاید میخواسته به شوهرت محبت کنه که شوهرت با تو خوب شه. شاید اصلا منظور نداشته موقع ...

منم‌حسمهمینه احتمالا دیده نظراتت با شوهرت متفاوته خواسته طرف شوهرتو بگیره که شوهرت فکر نکنه بدگویی کردی یا دوتایی شدین که شوهرتو اجبار کنی خواسته بحثتونم نشه حرف کوتاه بشه و یه جورایی با عمل هم شاید یادت بده که رفتارت صمیمی تر باشه ولی بد رفتار کرده اذیت شدی بهرحال فکرنکنم اوضاع خراب باشه

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام