2777
2789
عنوان

دلداریم بدین

169 بازدید | 14 پست

سلام.ما یه ساله ازدواج کردیم 

خونه مادر شوهرم میمونیم اینجاهم تقریبا دوبلکس حساب میشه که پایی پذریرایی و اشپز خونه و حموم و اینا بالا هم فقط یه اتاق ۱۵متری 

حالا یه ماهه دایی شوهرم از زندان ازاد شده شوهرم چسبیده بهش دست بردار هم‌نیست 

اونم دوتا بچه داذه اما طلاق گرقته بچه ها با زنش میمونن برا دایییش خونه هم گرفتن و همه چیزشو اماده کردن اما شوهرم نمیذاره اون بره خونه خودش بمونه هرروز میره سرکار میاداینجا عصر ها باشوهرم بیرون برن نرن خلاصه شباهم اینجاس 

منم خیلی اذیت میکشم هم از شوهرم دور افتادم هم نمیتونیم باهم راحت باشیم منم پایین میخوابم شوهرمو داییش بالا.کلافه شدم چیکار کنم 😭😭😭😭😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه شوهر .... ببخشید ادب اجازه نمیده باقیشو بگم. ادم مرد نامحرمو هرروز میاره وسط زندگیش؟؟

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!

برو خونه بابات

حقیقت آیینه‌ای بود که از آسمان به زمین افتاد و شکست، هر کس تکه‌ایی از آن را برداشت خود را در آن دید، گمان کرد حقیقت نزد اوست، حال آنکه حقیقت نزد همگان است.

ببین کارش اشتباه محضه.اینو باورداشته باش تا خودت از هرراهی که میتونی بندازیش بیرون از زندگیت

در دنیا هیچ چیز پایدار نیست واگر انسان توقع بقای چیزی را داشته باشد احمق است.اما اگر از آنچه که برای مدت کوتاهی دارد لذت نبرد از آن هم احمق تر است.

دیگه خسته شدم از دستش 

خب منم ادمم دوس دارم مث قبل کنار شوهرم بخوابم 

بیرون رقتنمون دوتایی باشه نه که یکیم آویزونم باشه

چجوری کنم خودش بفهمه بره خونه خودش

تلبته چندبار حرفو انداختم ها ک دایی تو بری خونت دوروز یبارمیام کاراتو انجام میدم قرار میذاریم میریم بیرون و این چیزا اما نمیره 😭😭😭😭