2777
2789
عنوان

آماردادن به همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 138950 بازدید | 653 پست
وا این چه کاریه ؟ چرا بچه بازی میکنی . اتفاقی نیفتاده

بچه بازی؟؟

شما تاپیک‌قبلیمونخوندین؟

این خانم قبل ازدواجشون همسرمنودوس داشتن

اصلا این منم نیست اینکه. همسرم دروغ گفته بهم اینکه این خانم قراره چکاربازندگی من کنه بچه بازیه؟؟

من خیلی راحت باشوهرم برخوردمیکردم خیلی پایه هم بودیم

چرابهم دروغ گفته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی عصبیم خیلی  شوهرمم فهمیدکه من کوتاه نمیام چون اومدم تواتاق درو بستم

حق داری ولی خب زیادم کاربدی نکرده ک این حرفم مال الان نیس ک بخاطرش دعوای آنچنانی کنی

بنظرم بعدا باهاش حرف بزنو بگو دوس ندارم که بهم دروغ بگی

حقیقته تلخ بهتراز دروغ شیرینه😎

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹
اهاا اره من با کیبورد کامپیوترم کیبورد گوشی حق با شماس. ولی خدایی حرفت خنده دار بود    

🤣اره گفتم شاید کیبورد من استاندارد نیس ک گفتی زیر همن😃

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹
حق داری ولی خب زیادم کاربدی نکرده ک این حرفم مال الان نیس ک بخاطرش دعوای آنچنانی کنی بنظرم بعدا باه ...

بخدااصلا سختگیرنیستم این سفرکیش کوفتیم مال ۶ماه پیشه 

فعلا سروکلش پیدانشده 

حالا این دخترعموش چرا آوار شده تو خونه ی شما؟؟

ترس چی ؟لطفا اول زندگی کم.نیار اون فقط یه مهمون هستش.و میره.اما گوش شوهرت بپیچون که دروغ گفتن عادت ن ...

فقط دارم‌صلوات میفرستم دلم اروم شه همین خیلی دلم گرفت ازهمسرم

بچه بازی؟؟ شما تاپیک‌قبلیمونخوندین؟ این خانم قبل ازدواجشون همسرمنودوس داشتن اصلا این منم نیست این ...

الان تاپیک قبلتو نگاه کردم  . چه آدم پروییه که با دیدن شرایط خونه شما هنوز قصد داره بمونه اونجا .

ولی بنظرم پاشو برو بیرون پیشش خیلی رک دمشو بچین  . 

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       
بخدااصلا سختگیرنیستم این سفرکیش کوفتیم مال ۶ماه پیشه  فعلا سروکلش پیدانشده

عزیزم بنظرم خیلی خونسرد برخورد کن که فکرنکنه ضعیفیو خودتو بخاطرش باختی 

چون اینجور وقتا مردا فکرمیکنن چه خبره وچی ان😕

تجربه اینو ثابت کرده 

اول تبریک می گم شما مرزهای غلط املایی رو یک تنه جا به جا کردی😆

دوما کارهمسرتون بد بوده باید صداقت می داشتن

من خودم همچین موردی برام پیش اومد که تو دوران دوستی رفته بودیم شمال و همسرم اون جا مسافرت بود ولی بهم گفت رفته ایلام ولی بعدا خودش گفت تو همون شهری بوده که من بودم ولی چون می دونسته من دلم تنگ شده و می خواستم ببینمش نگفته چون ریسکش بالا بوده که من گذشتم و خیلی هم مهم نبود ولی شما میگی عقد بودی باید دلیل منطقی برات بیاره و مورد اخر این که دم دختر عموش رو قیچی کن به نظر ادم خوبی نمیاد

ماه دیوانه ی من!به هوای هوست جانی و جلاد شدم!من مریضم قطعا توی دیوانه نشستی به دلم...