2777
2789
عنوان

آماردادن به همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 138950 بازدید | 653 پست
[QUOTE=65885473]حالا این دخترعموش چرا آوار شده تو خونه ی شما؟؟[/QUOTE نکبت اومده دعواراه بندازه بره ...

چ عفریته ای حالم ازاینجور ادما بهم میخوره

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول تبریک می گم شما مرزهای غلط املایی رو یک تنه جا به جا کردی😆 دوما کارهمسرتون بد بوده باید صداقت ...

ببخشید اصلا هواسم‌نیست چی تایپ میکنم 

خیلی شرایط بدیه 

اولین باره که فکرمیکنم همسرم باهم صاف نیست یک رنگ نیست خیلی حس بدی ته دلم خالی شده

ببخشید اصلا هواسم‌نیست چی تایپ میکنم  خیلی شرایط بدیه  اولین باره که فکرمیکنم همسرم باهم ...

به خودت مسلط باش و با همسرت صحبت کن ولی پای اون زن رو از زندگیت ببر ادم ناجور و بدیه به نظرم

ماه دیوانه ی من!به هوای هوست جانی و جلاد شدم!من مریضم قطعا توی دیوانه نشستی به دلم...
عزیزم بنظرم خیلی خونسرد برخورد کن که فکرنکنه ضعیفیو خودتو بخاطرش باختی  چون اینجور وقتا مردا ف ...

صبح که اومد گفت همسرم خود .ا.ر.ض.ا.ع.ی میکنه من نمیتونم تحمل کنم من غروردارم

بعد گفت بخداانقد سرم درد میکنه یه قرص بهم‌میدی من ریلایف دادم کوفت کرد نمیدونم چرانمیره بخوابه پس چراهمسرم بلندنمیشه بیاد پیش من بااینکه میدونه من ادم استرسیم میدونه الان فشاره روصفره

نمیدونم چکارکنم

از گوشش بگیر پرتش بیرون از خونت😬😁

ولی جدی دمشو قیچی کن اگه واقعا حس میکنی قصدونیت خوبی نداره

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹
خیلی حالم بده رنگوروم انگار زردچوبس الان لکنتم گرفتم دلم نمیخواد برم بیرون

ای بابا پس چرانمیادشوهرت؟من الان خودموگذاشتم جای توهادلم میخوادبرم موهای دختررودونه دونه بکشم

صبح که اومد گفت همسرم خود .ا.ر.ض.ا.ع.ی میکنه من نمیتونم تحمل کنم من غروردارم بعد گفت بخداانقد سرم د ...

وااا دخترعموش اومد ب شما گفت که همسرتون خودارضایی میکنه؟؟؟

ازکجامیدونسته؟؟

یعنی الان شما تنها تواتاقین وهمسرو دخترعموش تو پذیرایی تنهان؟؟

وای عصابم بهم ریخت برو پیششون وعادی برخورد کن تا زنیکه گورشو گم کنه بعد به حساب شوهرت برس😠😠😠😠

چرا نقطه ضعفتو نشون میدی که بره به بقیه بگه همش اذیتت کنن

نمیدونم چجوری توضیح بدم اما من فشارخونیم خیلی فشارم پایینه دلم میخواد محکم باشم روخودم‌نیارم اما حالم اصلا خوب نیست الانم همسرم اومد تواتاق شارژرشو‌برداشت رفت بیرون اصلا نپرسید من خوبم‌یاد