2777
2789
عنوان

آماردادن به همسرم

138950 بازدید | 653 پست

خیلبیی خستمه خیلیم عصبی 

دوروزه داشتیم مثل چی کارمیکردیم خونروجمع میکردیم

اروزدخترعموهمسرم که هم کلاسی دوران دانشگاهم بود 

اومدخونمون

توتاپیک قبلیم توضیح دادم

حالا خانم راحت لم دادن رومبل

ولباسی که همسرم برام ازکیش اورده بودو تنش کرده خودشم یه چمدون باهاشه میگه لباساموچپوندم روهم بازکنم نمیشه دیگه جمع کرد

سرسفره هی ازبچگیاشون حرف زدن وخانم الکی میخندیدن

منم ساکت مونده بودم

یه چیزی خیلی ذهنموریخته بهم اینکه به همسرم گفت یادت میاد رفتیم کیش با عمه اینا

اسلا من نمیدونستم یفری که به کیش رفته شوهرم با عمشوعنوش رفتن  اون زمان عقد بودیم نرفتم اونم گفت بادوستام هستم

همسرم جانوردو یه لحظه نجام کرد

دخترغموشم الکی دسشوگذاشت جلودهنش که یعنی ای وای نمیدونسته؟؟

حالا دارم مثل خوره خودمومیخورم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکم بد نوشتی. ولی باید بهش اجازه نمیدادی لباستو بپوشه

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

کاش نمیذاشتی لباستو بپوشه 😣

و رقیه در سوگ پدر نشست.... مهربان دلشکسته ام! صبور صمیمی! مسافر غریب و کوچک من! مگر نگفتی که بابا که آمد آرام میگیرم؟ این همه نا آرامی چرا؟ مگر نگفتی بابا که آمد سر بر دامانش میگذارم و می خوابم؟   نه.... نه دخترکم نخواب. میدانم اگر بخوابی.... دیگر عمع نمیخوابد.... میدانم خواب تو .... خواب همه را آشفته میکند... نه!! نخواب دخترکم 

ابن دختر عمو جان مجرده؟ 

در تاریخ ۹۹/۹/۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد و در تاریخ ۹۹/۹/۲۸ او خیلی پشیمان خواهد شد و برایم‌زاااار خواهد زد ولی من انقدر شاد خواهم بود که اورا ذره ای هم نخواهم‌خواست!

🤕🤕نجام کرد؟

اخه گاف که از جیم فاصلش تو کیبورد خیلی زیاده چجوری اشتباه تایپی شده 😁😁

منکه متنفرم شوهرم بهم دروغ بگه واینجور مواقع اگه دستش رو بشه آمپر میچسبونمو دودمانشو ب باد میدم😬😬😬😬

شمام باتوجه ب شرایطتتون و رَوِشِتون تنبیهش کنید😁

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹
بخدادستام میلرزن به شدت فشارم پایینه  ازبعدش میترسم

خب الان اومده خونه شما چندروز بمونه؟

از چی نگرانی؟ مگه بهشون شک داری ؟

اینایی که گفتی چیز مهمی نبود که همو خیلی وقته ندیدن خاطره بازی کردن

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       

کارش چقدر لوس بچگانه بود مطمینااا از عمد لباس پوشید که هم سر حرف باز کنه هم شاید لباس اون خریده که اینطوری به رخ بکشه.اصلا جلوش تابلو نکن.اما زیاد تحویل نگیر بدون پدر و مادرش دختر جون نذار پاش تو خونت باز باشه.بیخیال دوست و فامیل بودن.