2777
2789
عنوان

نان همبرگر , تست , باگت خونگی ماریا + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 36372 بازدید | 591 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یسوال بهبود دهنده لازم اضافه بشه از کجا تهیه میکنن

بله چون باعث لایه لایه شدن نون و ماندگاری بیشتر و کیفیت بیشتر نان میشه.  از لوازم قنادی 

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️

به به چ عالی شده😋😋😋😋😋

ماری جون وقت داشتی دستور نون قیفی که خودت تجربه کردی روبرام بذار میخوام پیتزا قیفی درست کنم تو نت دستورای متفاوته ادم میمونه کدومش انتخاب کنه ازاینا

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
واااااااای نون تست هم کارخودت عالیه  باریک الله قالبش چه شکلی هست

اره گلم .عکس قالبش هم گزاشتم هر کار کردم نیومد الان توش دارم کیک میپزم عکسش و حتما دوباره همین جا میزارم . یه قالب مستطیل شکله .گالوانیزه است جنسش .یه در هم داره که مستطیل شکل بشه نون 

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
اره گلم .عکس قالبش هم گزاشتم هر کار کردم نیومد الان توش دارم کیک میپزم عکسش و حتما دوباره همین جا می ...

ممنونم

من چندجارفتم نداشتن قالبش میگن دیگه نیست و...

خواستم بدونم چه شکلی هست

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
ماریا تو بی نظیری دیروز دو تا بسته نون تست خریدم ۹ تومن بوی خیلی بدی میده نمیشه خوردش کاش منم مثه تو ...

مرسی از لطفت . عزیزم نون تست خیلی گرون شده و بخدا من بار اولم بود که نون تست پختم عالی بود مزه اش . قالبش هشت تومنه . اگه شما هم مثل ما مصرف تون زیاده بگیرید و تو خونه درست کنید . خیلی خوشمزه بود

ممنونم من چندجارفتم نداشتن قالبش میگن دیگه نیست و... خواستم بدونم چه شکلی هست

قالب کیک لوف یا کیک صبحونه بگیر همه جا هست در هم نزار روش یکم پف میکنه فقط همین . منم به سختی پیدا کردم

چندتا سوال بهبود دهنده چی هست  شیرخشک لازم زده بشه میشه حذفش کرد  چه اردی استفاده میکنید ...

ارد قنادی 

بهبود دهنده کیفیت نون و بالا میبره لایه لایه میکنه بافت نون رو . 

شیر خشک قنادی استفاده کردم

به به چ عالی شده😋😋😋😋😋 ماری جون وقت داشتی دستور نون قیفی که خودت تجربه کردی روبرام بذار میخوام ...

چشم گلم