2777
2789
عنوان

حاجت شکم زود روا میشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 900 بازدید | 32 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینهمه آدم گرسنه کجا خداحاجتشون روداده؟فقط گاهی. انرژی اثر داره.مثلا تبلیغ یه پوشک بچه تیوی میکردگفتم بگیریم ببینیم خوبه.بعدازظهر خواهرم رفت بخره سایز پوشک روتموم کرده بودمجیوری براش اون نوع روخریدن

دوتا بسته تو کابینت عزیزم هست ی ظرفم با پولکی تو یخچاله بفرما خونه ما

😭😭😭😭😭😭😭خیلی برام سوال میشه چجوری میمونه تو خونتون من هر چیدم بخرم نصف بیشترش تو اتوبان قم تهران تموم میشه 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

😭😭😭😭😭😭😭خیلی برام سوال میشه چجوری میمونه تو خونتون من هر چیدم بخرم نصف بیشترش تو اتوبان قم تهر ...

همسرم زیاد ماموریت میره قم ی بسته رو همونجا تو مغازه باز میکنه خودش یکم میخوره یکی ام میخره برا مهمون ایدفعه برا یکی از همکارا سوغاتی اورده بود ک خوشبختانه اونا سفر بودن خودم ترتیبشو دادم

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
همسرم زیاد ماموریت میره قم ی بسته رو همونجا تو مغازه باز میکنه خودش یکم میخوره یکی ام میخره برا مهمو ...

مام هوا خنک شه تن تن میریم قوم 

تنها چیزی ک من هلاکشم سوهانه 

الان بخاطر بچم میترسم بریم خیلی گرمه 

اینهمه آدم گرسنه کجا خداحاجتشون روداده؟فقط گاهی. انرژی اثر داره.مثلا تبلیغ یه پوشک بچه تیوی میکردگفت ...

عزیزم اینقدر بخواهیم عمومیت بدیم و جهانی فکر کنیم دیوونه میشیم دور از جونت!

مام هوا خنک شه تن تن میریم قوم  تنها چیزی ک من هلاکشم سوهانه  الان بخاطر بچم میترسم بریم ...

اره فسقلیا یا سرده سرما میخورن یا گرمه گرمازده میشن

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.