2777
2789
عنوان

نمیدونم چیکارکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3333 بازدید | 46 پست
قبلا سوپرکارکت داشتن الان باپدرشون شریک شدن اجیل وخشکبار دارن

یه راه دیگه هم هست شوهرتو بفرست خونه مامانش اینا چند روز بمونه نذار بیاد خونه اینم ببینه اون نمیاد خودش ول میکنه میره

هر گاه نتوانستی اشتباهی را ببخشی آن از کوچکی قلب توست، نه بزرگی اشتباه...

به مامانت زنگ بزن یواشکی بگو به شما بگه شام مهموم دارم بیا کمکم. اگرم مامانت پرسید از مشکل این خانم نکو. بگو گاز و یخچال نداشتم سختم بود روم نمیشد بهش بگم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب نمیشه دوباره برید خونه مامانتون ؟؟ بگید اینجا شرایط زندگی نیست سخته تا کامل شدنش ما باید اونجا ب ...

خونه مادرم عمه ام ایناهستن وچون ۳تاپسربزرگ دارن همسرم زیاد دوس نداره اونجاباشیم

به مامانت زنگ بزن یواشکی بگو به شما بگه شام مهموم دارم بیا کمکم. اگرم مامانت پرسید از مشکل این خانم ...

بیچاره مامانم یه گله ادم ریختن رودستش حالا به خواهرم گفتم یکاری کنه

یه راه دیگه هم هست شوهرتو بفرست خونه مامانش اینا چند روز بمونه نذار بیاد خونه اینم ببینه اون نمیاد خ ...

خانواده همیرم فوت کردن فقط پدرشون زندن اونم ازدواج کرده

خب نمیشه دوباره برید خونه مامانتون ؟؟ بگید اینجا شرایط زندگی نیست سخته تا کامل شدنش ما باید اونجا ب ...

اوناکه حرفی ندارن ماباوجود ۲۳نفرادم اونجاراحت نیستیم

حالا امروزو ک هست هیچی نگو ولی شب ک شد بهش بگو عزیزم ببخشید بخدا شرمنده ام اما شوهرم ی اخلاق بدی دار ...

خیلی وقیح هستش نمیدونستم اصلا اینجوریه راحت لم داده رومبل

خب یواشکی زنگ بزن مامانت بگو زنگت بزنه دیگه. بعدشم بگو ببخشید مامانم حالش خوب نیس مهمون داره من میرم تو امروز برو خونه خواهرت فردا بیا. فردا هم زنک زد بگو خونه مامانم موندم حالش خوب نیس

خب یواشکی زنگ بزن مامانت بگو زنگت بزنه دیگه. بعدشم بگو ببخشید مامانم حالش خوب نیس مهمون داره من میرم ...

خواهرم زنج زد گفت بیاین مامان کارشوهرت داره

گفت اااا میخواین برین خونه مامانت اینا به ابجیت میگی بیاد پیشم خالم یکم بده 

دارم روانی میشم نمیدونم چشههه

وووواي چ سيريشه ،ب نظر من خيلي محترمانه بگو عزيزم اين مشكل چيز كمي نيس بهتره بري با خانوادت دربارش مشورت كني شوهرم ميگه فردا ميگن خانوادش چرا ب ما اطلاع ندادين و اين حرفا بگو بروخونه پدرت بعدا دوباره بيا خواست بياد بهونه بيار

هميشه از خدا درخواست كنيد،شايد در طالعت نوشته باشد:         روزي اش خواهم كرد،اگر بخواهد.   💜💜💜                                            (تو درخواست هاتون اگه دوست داشتين براي مشكل من يه صلوات ميفرستين؟🌷)وزن در ٢٥بهمن ماه٧٣كيلو😐هدف در ٢٥اسفند٧٠كيلو🙋🏼‍♀️هدف دوم در ٢٥فروردين ٦٧كيلو🙋🏼‍♀️هدف سوم در ٢٥ارديبهشت٦٥كيلو😍

ببين خانمي ب نظر من اين خانم بسبار زياد تحت فشار هستن از مشكل ج ن س ي ك باهمسرش داره و عدم تفاهمش با همسر باعث شده بسبار خلا داشته باشه و متاسفانه شايد ميخواد ب همسر شما نزديك بشه و.....

به هرحال عقل حكم ميكنه شما ايشونو با سياست كامل از زندگيت دور كني ومن موردي رو ديدم ك دختر خاله خود خانم با همسرش وارد رابطه شده و دختر به آقا پيشنهاد س ك س داده متاسفانه اينجور چيزها بعيد نيست شما خانواده خودتو با سياست زنانه حفظ كن نه با جنگ و دعوا و حساسيت همسرت ب اون خانم

میترسم به خواهرش بگم ناراحت شه وبفهمه دلیل کارمو بیشتر اذیت کنه انقد اینجا ازاین چیزا خوندم میترسم

وای چ صبری داری دختر عموش باشہ بدرک برہ گم شہ خونہ ننہ باباش یا خواھر برادرش 

♥💜💛💚💙من با تو بود ❣که فهمیدم ❣آرامش یعنی بودن میانِ❣آغوش کسی که دوستش داری♥💜💛💚💙