2777
2789
عنوان

نمیدونم چیکارکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3333 بازدید | 46 پست
همسرم‌خیلیدخوبه اصلا ازهیچیم خبرنداره امروزکه دوستم اومد تصلا ازاتاق بیرون نیومد اونم‌فهمید که همسرم ...

منتطقی بهش بگو دیگ بگو نمیخوام ناراحتت کنم  ولی همسرم معذبه پیش شما ...اگه فردا مشکلی برا زندگیت پیش بیاد خانوادت میگن اره فلانی  بهش یاد داده...بگو شوهرمم بفهمه واقعا بد میشه...بگو منطقی تر اینه یا برگردی خونت یا برو خونه اقوام خودتون ...رک بگو الان باید دو دستی زندگیتو بچسبی ...بفکر اون نباش بفکر شوهر و زندگی خودت باش

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
بگو میخواییم بریم خونه مادرم، همین بهانه کن، باید بره خونه محارم خودش حتی خونه خواهرم نه، خونه داداش ...

ازهمه بدتر اینه با لباس باز جلوشوهرم میچرخهدخیلی رومخمه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منتطقی بهش بگو دیگ بگو نمیخوام ناراحتت کنم  ولی همسرم معذبه پیش شما ...اگه فردا مشکلی برا زندگی ...

بخداهمروگفتم میگه یکم روحیم عوض شه یکم بامهدی ازقدیما بگیم

خیلییی پررو 

عصربه خواهرش میگم 

بخداهمروگفتم میگه یکم روحیم عوض شه یکم بامهدی ازقدیما بگیم خیلییی پررو  عصربه خواهرش میگم&nbs ...

وای نزار شوهرت تو خونه باشه بفرستش پی کاری چه جلبه😐

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
وای نزار شوهرت تو خونه باشه بفرستش پی کاری چه جلبه😐

شوهرم باشگاه داره عصرا فقط میره بیچارم مونده کارای کابنیتاروانجام بده 

من اصلا کاری به هیچی ندارم

واقعا منظورشودرک نمیکنم انقدرکنه شده

خودمونم تعجب کردیم چجوری میخواد اینجا بمونه حالا ازهرچی بگذریم ما هنوزگازو‌یخچالم نصب نکردیم از بیرو ...

خوب ازش معذرت خواهی کن شرایط رو توضیح بده که گازو یخچال ندارید مجبور میشه بره خونه خواهرش

هر گاه نتوانستی اشتباهی را ببخشی آن از کوچکی قلب توست، نه بزرگی اشتباه...
اینم بگم که ما داریم کارای خونمونو انجام میدیم فقط اتاقارو‌که کامل شدنو مرتب کردیم وداخل لتاقا ساکنی ...

حالا امروزو ک هست هیچی نگو ولی شب ک شد بهش بگو عزیزم ببخشید بخدا شرمنده ام اما شوهرم ی اخلاق بدی داره دوست نداره شب کسی بمونه خونمون

کلی هم ناراحت بگیر خودتو

میدونم روت نمیشه اما چاره ای نیست

نامت را هر چه میخواهند بگذارند، تو برای من معجزه ای، خدای مهربونم چطوری شکر کنم ک لایق این لحظه ها باشه، شکررررر برای معجزه ات