2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دو ساعت کشید تا چهار سانت بشه بعد اون اپیدورال بهم تزریق کردن تا دو ساعت بعد شد ۱۰ سانت

از اول شروع درداتون تا زمانی ک چهارسانت بشه درد شدیدی داشتین ؟ قابل تحمل بود یا نه ؟ 

ما را به سخت جانی خود این گمان نبود ...
قابل تحمل بود اپیدورال عالیه .وگرنه درد زایمان برابر با شکستن ۳۶ استخوان باهم

من شنیدم بعضیا  بخیه هم میخورن . تازه بعدم کلی عوارض داره . مثلا گشادشدن و گوشت اصافه میاره و عفونت و ... 

بنظرتون بهتر از سزه؟

ممنون که جواب دادی وقتی آدم بی حسه پس چطوری زور می زنه که بچه بیاد؟

ببین عزیزم تو فقط پایین تنه بی حسه .درضمن اپیدورال اثرش تا دوساعته که دهانه رحم باز شه بعد اون دردی که بچه داره از واژن میاد بیرون و نصف احساس میکنی انگار یه چیزی کمی  بیشتر از پریودی

ممنون که جواب دادی وقتی آدم بی حسه پس چطوری زور می زنه که بچه بیاد؟

من از دکترم پرسیدم گفت ماما بهت سر زمانهای مشخصی میگه  زور بزن و دلتو فشاربده 

بعدم انگار خودش و دکتر فشار میدن شکمو . 

من شنیدم بعضیا  بخیه هم میخورن . تازه بعدم کلی عوارض داره . مثلا گشادشدن و گوشت اصافه میاره و ع ...

من نه گشاد شدم نه از بیرون بخیه خوردم از داخل دوتا زدن بهم از سز بهتره راستی کجا گوشت اضافه میاره؟؟؟؟؟