2777
2789

دوستای عزیز وزن تولد بچتون چقدر بوده و‌ اینکه آیا تعداد حرکات جنین شما خیییییلی زیاد بود؟

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه

بچه اولم حرکاتش کم بود.وزن تولدش ۲۷۵۰ بود.بچه دومم حرکاتش خیلی زیاد بود.وزنش هم ۳۱۰۰ بود.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سر بارداری اول از اوایل بارداری  خوردم و نشم موقع تولد 3200بود ولی نمیدونم به حرکتش ربط داره یا نه

گروه قرمز❤️وزن اولیه 96.5🤪وزن هدف اول 90 😍پر انرژی میریم جلو

منم از اول تا هفته ۳۸ میخوردم.حرکات خوب بود نه خیلی زیاد و نه خیلی کم.۳۸۰۰دنيا اومد.فقط من هفته ۳۹ زایمان کردم بعد زایمان خیلی خونریزی افتادم دکترم گفت ممکنه بخاطر مصرف آسپرین باشه.باید زودتر قطع میکردی.

عزیزم امروز تو داشت اتفاقا میگف در مورد مصرف اسپرین . حتما تحت نظر دکتر مصرف کن . و اینکه اسپرین خون رو رقیق میکنه ک اگه سر خود خورده بشه باعث رقیق شدن خون میشه و حین زایمان خون زیادی از دست میده مادر ک گاها منجر ب مرگ میشه خدای نکرده . حتی تو شیردهی هم از طریق شیر جذب نوزاد میشه و همین رقزق شدم خون نوزاد ممکنه باعث خون ریزی داخلی و مرگ بشه .خدای نکرده . 

حتما تحت نظر دکتر باش گلم و آزمایش بده . 

ببخشید ب تاپیکت ربط نداش ولی چون دیدم مصرف میکنید گفتن بگم .

ما را به سخت جانی خود این گمان نبود ...
راستی پسر من اول 35 هفته به دنیا اومد

شما هم آسپرین میخوردی؟

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه
عزیزم امروز تو داشت اتفاقا میگف در مورد مصرف اسپرین . حتما تحت نظر دکتر مصرف کن . و اینکه اسپرین خون ...

گلم دکتر برام تجویز کرده اصلا دوست نداشتم بخورم ولی ترسیدم نخورم اتفاقی بیفته خودمو سرزنش کنم بهم گفت مقاومت دیواره رحمت بالاست و باید آسپرین بخوری. الان حرکات جنینم خییییییلی زیاده یعنی حتی ثانیه ای قرار نداره برای همین پرسیدم حس میکنم زیادی داره از خون من تغذیه میکنه شاید. آخه من تقریبا تنها کسی بودم که با فشار خون نرمال و پایین برام آسپرین تجویز کردن.

بله

یعنی باعث زایمان زودرس میشه به نظرت؟ من همش انقباص زیر شکم دارم چند روزه. 

یعنی باعث زایمان زودرس میشه به نظرت؟ من همش انقباص زیر شکم دارم چند روزه. 

نه فشار من خیلی زیاد بود واسه همین اورژانسی  سزارین شدم

گروه قرمز❤️وزن اولیه 96.5🤪وزن هدف اول 90 😍پر انرژی میریم جلو