2777
2789
عنوان

اونایی که تو بارداری آسپرین خوردن و نی نی شون دنیا اومده

| مشاهده متن کامل بحث + 56257 بازدید | 66 پست
منم از اول تا هفته ۳۸ میخوردم.حرکات خوب بود نه خیلی زیاد و نه خیلی کم.۳۸۰۰دنيا اومد.فقط من هفته ۳۹ ز ...

وای دکتر گفت تا هفته سی و هفت بخور. ولی من دلم میخچاد زودتر قطعش بکنم. کلا از هر چی قرصه بدم میاد‌. من بیچاره با فشار هفت رو‌ نه آخه چرا باید آسپرین بخورم؟  

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه
نه فشار من خیلی زیاد بود واسه همین اورژانسی  سزارین شدم

با وجود آسپرین بازم فشارت رفت بالا عزیزم؟

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با وجود آسپرین بازم فشارت رفت بالا عزیزم؟

من روزی آخر 6 تا قرص متیل دوپامین با دوتا قرص فشار دیگه به اضافه آسپرین 

گروه قرمز❤️وزن اولیه 96.5🤪وزن هدف اول 90 😍پر انرژی میریم جلو
گلم دکتر برام تجویز کرده اصلا دوست نداشتم بخورم ولی ترسیدم نخورم اتفاقی بیفته خودمو سرزنش کنم بهم گف ...

عزیزم به دکترت اعتماد کن . نگران نباش . بلاخره سوادشو تو این زمینه دارن . ایشالا خدا نی نی تو سالم بزاره تو بغلت . ببخشید بایت حرفم . اخه امروز یه مستند دیدم در این باره ک خودم نمیدونستم . شما خودتو نگران نکن . از اونجایی ک بچه های ایتجا اکثرا خود درمانی میکنن خواستم هشدار بدم اگه میدونستم نگرانت نمی کردم . چون جای نگرانی نداره . تحت نظرید . 

تاجایی ک میدونم تکون نخوردن بچه بده . تکون خوردن زیادش اشوالی نداره . حتما شیرینی جات خوردین . یا مایعات زیاد . یا چیزای سرد ‌ ‌. نگران نکن خودتو عزیزم ک هیچی بدتر از نگرانی و استرس نیس . 

ما را به سخت جانی خود این گمان نبود ...
من روزی آخر 6 تا قرص متیل دوپامین با دوتا قرص فشار دیگه به اضافه آسپرین 

یا موسی بن جعفر  خونریزیت زیاد بود نه؟

با این وجود فشارم 18 رو 10 بود

آخه چرا مگه سابقه فشار خون داشتی؟

[QUOTE=65852008]وای دکتر گفت تا هفته سی و هفت بخور. ولی من دلم میخچاد زودتر قطعش بکنم. کلا از هر چی ...

ی رزیدنت ی بار بهم گفت هفته سی و‌پنج قطع کن. اما این سری رفتم دکتر گفت تا هفته سی و‌پنج بخور. خدا به خیر بگذرونه. من اصلا خونم غلیظ نیست. وزنمم کمه. 

آخه چرا مگه سابقه فشار خون داشتی؟

نه نداشتم دکتر گفت  عوارض دارو های نازایی هستش این بار که باردارم افت فشار دارم😂😂😂😂😂

آره موقع زایمان و بعدش خیلی شدید بود تا دو ماه قطع نمیشد

وااااااای خدا من حالا چیکار کنم. به نظرت هفته سی و‌پنج قطعش کنم؟

ی رزیدنت ی بار بهم گفت هفته سی و‌پنج قطع کن. اما این سری رفتم دکتر گفت تا هفته سی و‌پنج بخور. خدا به ...

حالا شاید بعد زایمانم تا ده روز آمپول میدن

نه نداشتم دکتر گفت  عوارض دارو های نازایی هستش این بار که باردارم افت فشار دارم😂😂😂😂😂

ای بابا لعنت به این قرصا منم یک ماه خوردم چیزی جز عود کردن میگرن و پرخاشگری و اعصاب خورد نصیبم نشد. آخرش با ی نسخه گیاهی همون ماه اول باردار شدم. البته هیچ مشکلی نداشتم ولی خب بچمون ناز داشت هفت ماه طول کشید تا قدمش رو بذاره توی دلم.