2777
2789
عنوان

اونایی که تو بارداری آسپرین خوردن و نی نی شون دنیا اومده

| مشاهده متن کامل بحث + 56257 بازدید | 66 پست
منم دکترم گفت هفته۳۶ قطع کنم من فراموش کرده بودم.

من از خدامه الان بگه فقط قطع کن. اینقد که از هر چی قرص و‌داروی شیمیاییه نفرت دارم.

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا لعنت به این قرصا منم یک ماه خوردم چیزی جز عود کردن میگرن و پرخاشگری و اعصاب خورد نصیبم نشد. ...

داروی نازایی  چی مصرف کردی

گروه قرمز❤️وزن اولیه 96.5🤪وزن هدف اول 90 😍پر انرژی میریم جلو
داروی نازایی  چی مصرف کردی

یک ماه دکتر گفت واسه تحریک بیشتر تخمدانت کلومیفن بخور. آمپول اچ سی جی و اینام زدم. آخرم اون ماه نگرفت. البته تازه از کربلا برگشته بودم و ی سرمای بدی خورده بودم.

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه
[QUOTE=65852731]من از خدامه الان بگه فقط قطع کن. اینقد که از هر چی قرص و‌داروی شیمیاییه نفرت دارم.[/ ...

نه گلم بارداریم کاملا نرماله. دکتر تو سونوی دوازده هفتگی چون حرکات جنینم ضعیف بود (آخه من ناشتا بودم) هر چی این وسیله سونو رو فرو میکرد تو شکمم بچه تکون نمبخورد که مایع پشت گردنش رو اندازه بگیره‌ آخرش گفت به پهلو شو و سرفه شدید کن تا بچه تکون خورد. بعدش گفت مقاومت دیواره رحمت زیاده از الان روزی ی آسپرین بخور. فشار خونم هفت رو نه بود. همه چی نرمال همه چی عالی

یک ماه دکتر گفت واسه تحریک بیشتر تخمدانت کلومیفن بخور. آمپول اچ سی جی و اینام زدم. آخرم اون ماه نگرف ...

ولی من درست با یه نسخه بعد 3 سال باردار شدم

گروه قرمز❤️وزن اولیه 96.5🤪وزن هدف اول 90 😍پر انرژی میریم جلو
ولی من درست با یه نسخه بعد 3 سال باردار شدم

مبارک باشه گلم. انتظار خییییلی سخته ولی مامانایی که واسه نی نی انتظار کشیدن موقع بارداری خییییییلی حس بهتری دارن فکر میکنم. واقعا خدا به همه منتظرا نی نی بده.

شبت خوش مامانی نگران نباش تمام میشه میره واسه همه منتظر ها دعا کن

ممنون عزیز جون

[QUOTE=65853088]نه گلم بارداریم کاملا نرماله. دکتر تو سونوی دوازده هفتگی چون حرکات جنینم ضعیف بود (آخه من ناشتا بودم ...[/QUOمن استراحت بودم که استفاده میکردم.انشالله که بسلامتی دنیا بیاد.

[QUOTE=65853088]نه گلم بارداریم کاملا نرماله. دکتر تو سونوی دوازده هفتگی چون حرکات جنینم ضعیف بود (آ ...

ممنون عزیزم

سلام 

منم هفته ٢٨ هستم و از هفته ١٣ دارم آسپرين ميخورم

ديروزم از نگراني دو تا تاپيك زدم كه ببينم مشكلي نداره براي جنين؟

شما چند وقته ميخورين؟

منم فشارم خدا رو شكر نرماله 

فقط مقاومت شريان رحمي توي سونوي ان تي بالا بود

سلام  منم هفته ٢٨ هستم و از هفته ١٣ دارم آسپرين ميخورم ديروزم از نگراني دو تا تاپيك زدم كه بب ...

مثه من

دیگه باید بخوریم دیگه

من از خدامه الان بگه فقط قطع کن. اینقد که از هر چی قرص و‌داروی شیمیاییه نفرت دارم.

سلام عزیزم  دکترم هم ب من آسپرین داده حس خوبی بهش ندارم فشار و غلظت هم نرمال بود اما شما تا کی خوردی نی نی در چه حاله جوابم بده تورو خدا

اول یه صلوات بفرست.من مطمئنم خوشبخت خوشبخت هستم چونکه هرچه دارم رو عاشقانه دوس دارم  من از خدا هستم و خدا سراسر انرژی مثبت است. یه روزی میرسه که من ۷۰ سال دارم  و تایپیک هام رو میخونم لذت میبرم چونکه اون زمان همسرم بچه هام همه خوشبخت و سالم هستیم،خدایا ب حق امام حسین و حضرت عباس قسمت میدم  سلامتی و دل خوش بده ب همه .من یه اردیبشهتی خوشبختم  تاکید میکنم‌زندگیم  سراسر انرژی مثبت  و امیده. زندگی من سراسر عشق و محبت و انرژی مثبته.من پشتم به خدا گرمه خدا هم هوای منو داره عاشقتم خدا جونم.  روزهای خوب و خوبتر در راه است. ۴ تا محبوب خدا همیشه بهشون پناه میبرم و دستم رو رد نمیکنن ۱.امام حسین علیه السلام. ۲.آقا ابلفضل.۳.امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف. ۴.امام رضا ضامن آهو. عاشقتونم که هر وقت صداتون زدم اومدید و از طرف خدا برام هدیه آوردید. من قطعا هم موفق هستم و هم خوشبخت. خدایا مواظب همسرم  و بچه هام باش.  دوست دارم معبود من. پیش ب سوی سعادت 😚😚😚😚😚😚😚😚پیش بسوی انرژی مثبت 😍پیش بسوی  عشق 😚😙😍😍