2777
2789
عنوان

زنداداشم تخمک نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 1562 بازدید | 103 پست
عزيزم من تو پنج تا مركز درماني اي وي اف و ايو اي كردم همه زير بمشون رو ديدم حتي تو ابن سينا كه دولت ...

سلام عزیزم خوبین؟میشه در مورد آی وی اف و هزینه هاش بگین؟خاله من 38 سالشه 19 ساله ازدواج کرده بچه دار نمیشه،پول آی وی اف ندارن ولی تا الان خیلی پول خرج کرده برا دکترا،مراکز دولتی هزینشون چطوره؟یا کلا هزینه آی وی اف چقدر میشه؟مراکزی هست که کمتر بگیرن؟

تیکر به وقت سزارین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا واسش نگه داره،حتما تخمكاش خيلي كم يا ضعيف بودن كه با دارو باردار شده وگرنه نداشته باشي كه دارو ت ...

نمیدونم اما یادمه خیلی غصه میخورد که توانایی بارداری نداره و زمان بارداریش دکترش متعجب بود الهی خدا هیچ کس رو از این نعمت محروم نکنه 

همین الان درد زایمان دارم برای همه اعضای این تاپیک که منتظرن دعا میکنم خدا به تک تکشون نی نی سالم عطا کنه🙏🙏🙏

سخت است آزاد کردن نادان هایی که زنجیر خود را میپرستند.
نمیدونم اما یادمه خیلی غصه میخورد که توانایی بارداری نداره و زمان بارداریش دکترش متعجب بود الهی خدا ...

عزیزم دعا کن برا آرزوی منم،ایشالا به سلامت زایمان کنی و بچه ی خوشگل و سالمی بیاد بغلت

تیکر به وقت سزارین
عزیزم دعا کن برا آرزوی منم،ایشالا به سلامت زایمان کنی و بچه ی خوشگل و سالمی بیاد بغلت

ممنون از دعای خوبت عزیزم

خدا رو در همین لحظات قسم میدم به حق تمام بنده های پاک درگاهش که بهت یدونه نی نی سالم و خوشگل بده 

سلام عزیزم خوبین؟میشه در مورد آی وی اف و هزینه هاش بگین؟خاله من 38 سالشه 19 ساله ازدواج کرده بچه دار ...

سلام عزيزم،انشااله كه مامان ميشه نگران نباشه

الان مراكزي مثل رويانو ابن سينا با داروها حدود ٤ ميليون

مراكز خصوصي ٧-٨ ميليون يه دكترايي هم داريم كه خيلي اسم در كردن تا ٥٠ ميليون

چند تا مركز دولتي هم هستن كه هزينه هاشون حدود ٢/٥ ميشه يكمشم دولت ميده

خالتون بهتره به جاي اين دكتر اون دكتر رفتن يه جاي خوبو انتخاب كنه همونجا ادامه بده اولم ببينه مشكلش چيه

واي انشااله به سلامتي ني نيتو بغل بگيري😍 واسه ما هم دعا كن 😘

ممنون عزیزم 

هر آرزویی داری الهی برآورده بشه🙏🙏🙏

فقط تنها چیزی ک میگم هیچ وقت از رحمت خدا ناامید نشید خاهرشوهرم 20 سال بچه دار نشد با 4 بار ای وی اف ناموفق بعد 20 سال ی پسر ی دختر خدا داد بهش بدونه اینکه بدونه حاملس تو ماه 4 فهمید