شما دو قلو بارداري؟؟؟ طبيعي يا اي وي اف؟؟؟ خدا واست نگهداره❤️
ن گلم ی قله ی پسر 5 سالم دارم منتهی شکر دوتاشو ی جا کردم انشالله بزودی مامان میشی شماهم من خودمم 4 سال ناباروری داشتم 3 بارم ای یو ای کردم نشد بعد طبیعی شدم
بعدشم خانم باکره نمیتونه تخمک بده خانمی که که شوهر داشته باشه نمیتونه تخمک بده فقط بیوه
نه عزیزماصلن اینطور نیست.تو مطب دکتر بودم برا ای وی اف یه خانمه خواهرشو اورده بود برا تخمک گیری و تمام کارا قانونیشم انجام داده بودن دکتر بهش وقت تخمک کشی داد.خواهرشم شوهر داشت
خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
استارتر بعدهم جنینی که تو شکم خواهرشما کاشته میشه 50 درصدش ویژگی های مادر حامل روبه ارث میبره و ویژگی های جنین مثل خلق و خو و علاقیات به سمت مادر حامل تغیر رفتار میده
خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢