2777
2789
عنوان

با خواهرشوهر دست کج چه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1986 بازدید | 62 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگه از کجا معلوم اون برداشته.داره جون سه تا بچه هاشو قسم میخوره.حتما خالت کم آورده میخواد اینجور ما ...

شما دخالت نکن فقط همینو میتون بگم و به شوهرتم بگو دیگه خواهرت حق رفتو امد نه با ما نه با خانوادمو نداره و دلتنگشون شدی برو خونه مامانت ببینش .دزدی بازیهای خواهرتم ربطی به رفت وامد به خونه مامانم نداره خودت بیشتر خواهرتو میشناسی.شدیدن قطع رابطه کنید باهاش اصلا نه برید نه بیاد

براسلامتی همه ی ادم ها یک صلوات میفرستین؟؟

اتفاقا بزارید بره شکایت کنه و مادرش هم از دست بچه و دستبندی که دستش بوده و مطمین هست بگه تا بلکه محکومش کنن تا دفعه آخرش باشه همچین گوهی و میخوره .

زن برادر دوست منم دزد بود یکبار از خارشوهرش دزدی کرده بود فکر کن پولی که دزدیه بود و گذاشته بود زیر نوار بهداشتی بعدم هی میگفته بیا کیفم و بگرد و ... که اینم بهش گفته باید لخت بشی حسابی حالشو جا آورده .

بنظر من دختر خاله ات باید بره شکایت کنه نترسید اون داره از سکوت شما سو استفاده میکنه 

وای یا علی این دیگه کیه شاخم درومد میگما شما چرا اونو همراتون بردین بیکارین اون چیکارس اخه وای از خواهرشم شکایت کرده دیه گرفته مگه داریم مگه میشه وای پناه برخدا جونت چرب کن خواهر ک از خالتم شکایت میکنه وقتی از خواهرشم نگذشته

شما دخالت نکن فقط همینو میتون بگم و به شوهرتم بگو دیگه خواهرت حق رفتو امد نه با ما نه با خانوادمو ند ...

من که شهر دیگه هستم.بعد از یکماه کلی منت شوهرمو کشیدم که بیارتم خانوادمو ببینم.پنجشنبه شب اومدم فردا ساعت ۱۰ هم برمیگردم.با بچه کوچیک تو راه کلی اذیت شدم اینجا هم که زهر تنم کردن

من که شهر دیگه هستم.بعد از یکماه کلی منت شوهرمو کشیدم که بیارتم خانوادمو ببینم.پنجشنبه شب اومدم فردا ...

دیگه قطع ارتباط کن این بهانه خوبیه

براسلامتی همه ی ادم ها یک صلوات میفرستین؟؟

وای خواهرشوهردزد ندیدیم که دیدیم😁😁😁😁😁یه بار دستش رو میشه اشکال نداره بذار جولان بده.بهش بگو دیگه پاشو خونه تونذاره ببین دیگه چیزی کم میشه.خاک برسرش کنن احمق دزذ 

خداجونی مچکرم که یه نی نی گذاشتی تودلم خودت هواشو داشته باش😍😍😍
من که شهر دیگه هستم.بعد از یکماه کلی منت شوهرمو کشیدم که بیارتم خانوادمو ببینم.پنجشنبه شب اومدم فردا ...

براچی اونا بردی خونه.مادرت???

خداجونی مچکرم که یه نی نی گذاشتی تودلم خودت هواشو داشته باش😍😍😍
عجب ادمه عوضیه یه خواهر شوهرت خدا کاراشو رو کنه رسوا بشه

بخدا امروز به شوهرم گفتم میریم خونه مامانم یه جعبه شیرینی بخریم گفت دستم خالیه یعنی ۱۵م حقوقشو میدن.گفت یک کم که پولمون مونده باشه برا خرجا واجبتر که شاید پیش بیاد.بعد این دزد آخه چطور میتونه هی به من ضرر بزنه.