2777
2789
عنوان

با خواهرشوهر دست کج چه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1986 بازدید | 62 پست
میگه از کجا معلوم اون برداشته.داره جون سه تا بچه هاشو قسم میخوره.حتما خالت کم آورده میخواد اینجور ما ...

فکر کنم تو خیلی دل رحمی.برای اینکه شوهرت ناراحت نشه هیچ وقت کارایی که خواهرش کرده رو به روش نیاوردی.باید از همون زمان عقد گاهی به روش میاوردی که اینجوری پررو نشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا امروز به شوهرم گفتم میریم خونه مامانم یه جعبه شیرینی بخریم گفت دستم خالیه یعنی ۱۵م حقوقشو میدن. ...

به توچه تاوان دزدی اونو بدی شما هم شرم و حیا رو کنار بذار همه برعلیهش شکایت کنید و شهادت بدید زندون میره تا طلا رو پس نده آزاد نمیشه ادب میشه عوضی اه اعصابم خورد شد فوقشم نمیتونی کاری کنی تو نخش باش تو هم ازش چیزی بدزدی به خواهرت پس بدی این راه حلاله گناهم نداره وقتی نمیتونی حقتو بگیری این راه به نظرم خوبه

شوهری تاج سرمه
بخدا امروز به شوهرم گفتم میریم خونه مامانم یه جعبه شیرینی بخریم گفت دستم خالیه یعنی ۱۵م حقوقشو میدن. ...

تا میتونی ازش دوری کن و با خودتون هیچ جا نبرینش هر جام میدونی هست تا حد امکان نرو ادم خطرناکیه

خاله ات و شما باید سکوت کنید دیگه خلا را هم نزنیدستبندم صدقه سر بچه اش ولیییییی کاری که بکنی اینه تا عمر داری از این عفریته دوری کنی 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹 

فقط از همین تریبون از همه خواهش میکنم که موقع شوهر دادن دختر به خانواده ی طرف دقت کنید...تو خونواده ای که خواهر از خواهر شکایت میکنه و دیه میگیره و دستشون کجه چی در میاد خدا میدونه

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹