2777
2789

بخونید زیاد نیست:) من کلا مامان بابام ازم متنفرن ذره ای براشون مهم نیستم آنقدر زجرم دادن آنقدر با گریه و التماس به بابام کل این ۱۸ سال زجه زدم که زنت داره منو میکشه (بیمار اعصاب روانیه شدید)، به هیچ جاش نگرفت

تا الان که تبدیل به اینی شدم که هزارتا مشکل و اختلال روحی دارم افسردگی و ساعتها یجا خیره شدن و اشک ریختن یا شرم بدن و مدام جلو آینه و متر به دست بودن فقط یه ذره شه (از بس زن عفریته ش منو چاق و خیکی خطاب کرد) 

حالا چندروزیه نمیدونم دقیقا چرا، بابام یذره داره تو پیامک هاش بهم از واژه های فدات، مخلصیم، قربونت و... استفاده میکنه گاهی، واسه شماها مسخرست اما این واسه من تغییر ۱۸٠ درجه ایه

حالا میگم شاید یذره ته دلش به من حس پیدا کرده یه حس سر سوزنی دوست داشتن یا دختر پدری نمیدونم شاید

تا این حس از بین رفته تصمیم خودکشیمو که خیلی وقت تو سرمه عملی کنم؟ اینطوری شاید شاید واسه یه هفته یه ذره ناراحت بمونه، بعد یه هفته که قطعا یادش میره دوپاکت سیگار و تموم 

سُلِداد: ریشه لاتین/ اسپانیایی،برگرفته از solitude به معنای خلوت و تنهایی...؛ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازدواج کن و برای همیشه از پیششون برو

من رو هیچکس نمیگیره تا الان یه خواستگار نداشتم 18 سالمه ازین ببعدم کسی نمیاد 

سُلِداد: ریشه لاتین/ اسپانیایی،برگرفته از solitude به معنای خلوت و تنهایی...؛ 

من رو هیچکس نمیگیره تا الان یه خواستگار نداشتم 18 سالمه ازین ببعدم کسی نمیاد

اینجوری فکر نکن بری دانشگاه اینا مطمئن باش خواستگار خوب برات پیدا میشه

عکس پروفایلم کپی خودمه😊🩷