2777
2789
عنوان

بیاین بروبچ😎

293 بازدید | 67 پست

سلام دوستان میشه بیاینو خودتونو معرفی کنید؟؟

خیلی دوس دارم بیشتربشناسمتون😍

مثلااگه دوس داشتین اسم واقعی؟ سن؟ اصالتن کجایی هستین وساکن کجایین؟؟اینکه مجردین یامتاهل🤣

فضولم خودتون😂

اها اینکه تواقدامین یانه؟اگه نه چرا اگه اره چرا😂

ازخودم شروع میکنم اسمم نازنین ۲۰سالمه ،تبریز، ساکن کرج متاهل ۲ساله ازدباج کردم

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹

معصومه هستم

اصالتا تهرانی و ساکن تهران

متاهلم یه دختر ۴ ساله دارم

۲۷ سالمه😊😊😊

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم 😘😘😘

مهدیه هستم ۱۹ سالمه تو زنجان زندگی میکنم و ۵ روز دیگه عروسیمه 🙃🙃🙃💓💓💓😍😍😍

و رقیه در سوگ پدر نشست.... مهربان دلشکسته ام! صبور صمیمی! مسافر غریب و کوچک من! مگر نگفتی که بابا که آمد آرام میگیرم؟ این همه نا آرامی چرا؟ مگر نگفتی بابا که آمد سر بر دامانش میگذارم و می خوابم؟   نه.... نه دخترکم نخواب. میدانم اگر بخوابی.... دیگر عمع نمیخوابد.... میدانم خواب تو .... خواب همه را آشفته میکند... نه!! نخواب دخترکم 
معصومه هستم اصالتا تهرانی و ساکن تهران متاهلم یه دختر ۴ ساله دارم ۲۷ سالمه😊😊😊

عزیزم😍

خدا دخترتو نگه داره

خوشبخت باشید کنارهم😘😘

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹
سلام عزیزم 😘😘😘 مهدیه هستم ۱۹ سالمه تو زنجان زندگی میکنم و ۵ روز دیگه عروسیمه 🙃🙃🙃💓💓💓😍😍😍

خوشبخت بشی‌عزیزم

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

من ریحانه 20سال دارم  اهل کاشانم روزگارم بد نیست   دیگههه متاهلم اقدام هم نیستم چون یه ماهه عروسی  کردم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
نازنین ۱ ساله از تهران...اصالتا اصفهانی😄😄

یک ساله😂😂

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

سلام عزیزم 😘😘😘 مهدیه هستم ۱۹ سالمه تو زنجان زندگی میکنم و ۵ روز دیگه عروسیمه 🙃🙃🙃💓💓💓😍😍😍

ای جان مبارکه پیشاپیش 💖💖خوشبخت بشید الهییی

عزیزم😍 خدا دخترتو نگه داره خوشبخت باشید کنارهم😘😘

مرسی مهربون

سلام عزیزم

زهرا هستم، ۲۱سالمه

اصالتا سیستانی(زابل)هستم ولی ساکن مشهد

هنوز رسما ازدواج نکردیم باهم

دوست جونیای با سلیقه😍من بدلیجات وکلی کارهای نمدی فانتزی وپادری وگیفت و...درست میکنم.برای دیدن کارها به کانالم سربزنین لطفاoshida_gallery ویابهم پیام بدین.ممنونم❤❤