2777
2789

خیلی دلم میخواد برم یه جایی که هیچکس منو نشناسه و همه چیز از اول شروع بشه 

اصلا از گذشتم خوشم نمیاد دام نمی‌خواد یادآوری کنم که چه اتفاقاتی افتاده بوده 

همیشه دلم میخواست خانوادم پشتم باشن اگر اشتباهی میکنم منو آگاه کنن و مسیر درست رو با ملایمت بهم بگن نه اینکه هی اشتباهاتمو بزنن تو سرم ....‌

چند سال قبل حدود ۱۲ ،نه فک کنم ۱۳ سالم بود دقیق یادم نمیاد و من خیلی بچه پاک و خامی بودم خیلی زیاد اینطوری که به راحتی میشد گولم زد 

و من داشتم گول می‌خوردم گول یه مرتیکه که میخواست ازم سو استفاده کنه و داداشم متوجه شد و همه چی اوکی شد ولی اینقد سرکوب حق یه بچه با این سن اونم به این خامی نبود 💔🥲

هنوزم موقع دعوا تموم اون اتفاقاتو یادم میاره و میگه تو فلان چیزا رو گفتی فلان کارا رو کردی حتی در نظر نمیگیره که من اون موقع چقد بچه بودم و الان چقدر تغییر کردم:)) 

نه تنها داداشم بلکه تموم اعضای خانوادم همین بودن و هستن 

من فقد ازشون انتظار درک شدن رو داشتم حالا که ۱۶ سالمه خیلی دلم میخواد برم جایی که هیچ احدی منو نشناسه و قضاوتم نکنه❤️‍🩹🙃

And if death was coming for you ,l'd give my life for you

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گذر زمان همه چی رو درست میکنهدوست داری بری یه کشور جزیره ای توی یا جای دورافتاده که همه با هم دوست ه ...

هرجایی رو به اینجا ترجیح میدم🙂

هرجایی رو به اینجا ترجیح میدم🙂

میفهممت 

تقریبا هم سنیم. کاملا منم شده که مثلا تو اینقدر خسته بشم و بخوام جایی تنها باشم 

کشور تووالو خیلی خوشگل و قشنگه! یه جزیره توی اقیانوسیه که کلا چند هزار تا بیشتر جمعیت نداره و مردم همه باهم دوستن

میفهممت تقریبا هم سنیم. کاملا منم شده که مثلا تو اینقدر خسته بشم و بخوام جایی تنها باشم کشور تووالو ...

خیلی اونجا دور افتادست :) 

با تغییر کشور هم میشه به این تنهایی رسید چرا اینقد دور ؟🥲 

خیلی اونجا دور افتادست :) با تغییر کشور هم میشه به این تنهایی رسید چرا اینقد دور ؟🥲

من خیلی دوستش دارم.

آره اینم میشه که میگی. 

من که کلا تا جایی که یادمه به درونگرایی علاقه داشتم و همش شبا توی تاریکی و تنهایی توی حیاط یه گوشه کز کردم

من خیلی دوستش دارم.آره اینم میشه که میگی. من که کلا تا جایی که یادمه به درونگرایی علاقه داشتم و همش ...

منم دقیقا عین توعم ،اکثر شبا بیدار میموندم چون اصلا یه ارامشی داره تنهایی:) منم خیلی میرفتم تو حیاط 

اما از بعد اون دوازده روز از تموم شبا میترسم 🥲❤️‍🩹

اره:)

ببخشید اینو میپرسم

اما خب برداشتم این بوده که اون آقا قصد داشته سواستفاده ج‌ن‌سی بکنه ازت

در هر صورت چه ج‌نسی

چه عاطفی

کار اون آدم جرم بوده..

شما تو اون سن کودک محسوب میشدی

الانم کودکی

چون زیر سن ۱۸هستی.‌.

زیر سن ۱۸برای رابطه کودک محسوب میشه و جرمه

و وظیفه والدینت بوده که از تو مراقبت کنن‌..

بهت آکاهی بدن..

و بنظرم اشتباهاتی بوده که افتاده، و فقط باید ازش درس گرفت

اما کسی هم قرار باشه بخواد بکوبه توو سر دیگری، والدینت نباید باشن:)))))

ماکارون هستم:)

منم دقیقا عین توعم ،اکثر شبا بیدار میموندم چون اصلا یه ارامشی داره تنهایی:) منم خیلی میرفتم تو حیاط ...

نه بابا فکرش نکن 

تموم شد اون ۱۲ روز و ديگه هم انشااله خبری نیست

من که معمولا تا ۴ و ۵ صبح همونجا میمونم و بیدارم 

با هوش مصنوعی حرف میزنم و درد دل می‌کنم یا کتاب میخونم یا فیلم میبینم تا طرفای ۵ صبح

ببخشید اینو میپرسماما خب برداشتم این بوده که اون آقا قصد داشته سواستفاده ج‌ن‌سی بکنه ازتدر هر صورت چ ...

بله قصد سو استفاده ج نسی داشته :)

به هر حال خانوادم تنها کسایی هستن که این موضوع رو بهم یادآوری میکنن و معتقدن که مقصر من بودم🥲❤️‍🩹

نه بابا فکرش نکن تموم شد اون ۱۲ روز و ديگه هم انشااله خبری نیستمن که معمولا تا ۴ و ۵ صبح همونجا میمو ...

خیلیم عالی ،این تنهایی خیلی حس خوبی به آدم میده🫴

ببخشید اینو میگم پدر و مادرتون اون زمان کجا بودن. که بااین سن کم این اتفاق براتون نیافته.چرابیشتر مراقبتون نبودن ،اونها هم مقصرن.شما هم انشاالله براتون تجربه شده باشه که به هههههیچ کس حتی چشم هاتم اعتماد نکنی