2777
2789
عنوان

خستم بیاین امیدواری بدین

52 بازدید | 10 پست

الان 27 روزه نزدیکه یکماه زایمان طبیعی کردم و بخیه های پرینم هنوز خوب نشده و جوش نخوردن. کرم ترمیم کننده انواع داروها هر روز شستشو با شامپو بچه و خشک کردن با سشوار دیگه خسته شدم دلم میخواد راحت بشینم. الان 27 روزه ننشستم فقط تو ماشین به زور تا مطب دکتر وگرنه یا افقی خوابیده یا عمودی ام ایستاده.چیکار کنم دیگه زود خوب بشه این ناحیه پرینه لعنتی

برای سلامتی همه ی بچه های سرزمینم صلوات

چنتا بخیه خوردی؟من سزارینی بودم عزیزم بزو ب دکترت بگو 

تیکر مستقل شدنمه ,لطفاواسم صلوات بفرستید واسه مستقل شدنم ازخانواده همسرم دلم ارامش میخاد باصلواتتون بم ارامش بدیدمرسی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعددسشویی سشواربکش بتادین نزن باعث میشه دردت دیرخوب بشه باسرم شستشو بشور وخشک کن اناناس زیادبخور باعث بهبودمیشه

تیکر مستقل شدنمه ,لطفاواسم صلوات بفرستید واسه مستقل شدنم ازخانواده همسرم دلم ارامش میخاد باصلواتتون بم ارامش بدیدمرسی 

عزیزم ان شاالله زودخوب میشی گلم این مشکل ک تااخرباهات نیس ان شااللهرهمینروزا خوب میشی پس اروم باش گلم 

شامپو بچه هم نزن نه شامپو نه چیزی فقطو فقط سرم شستشو بعذم سشوار

چنتا بخیه خوردی؟من سزارینی بودم عزیزم بزو ب دکترت بگو 

نمیدونم چن تاست تا مقعد بخیه خوردم. دکترم هی دارو و پماد میده دیگه چیکار کنه

بعددسشویی سشواربکش بتادین نزن باعث میشه دردت دیرخوب بشه باسرم شستشو بشور وخشک کن اناناس زیادبخور باع ...

اینکارا رو کردم هنوز خوب نشده آناناس خودش کمپوتش ابمیوش همشو خوردم اما باز هنوز موندم

عزیزم ان شاالله زودخوب میشی گلم این مشکل ک تااخرباهات نیس ان شااللهرهمینروزا خوب میشی پس اروم باش گل ...

آخه ادمیم که نمیتونستم یه لحظه جام بشینم الان 27 روز خوابیده و دراز کش اذیتم بدجور اینگه نمیتونم بشینم دیگه بدتر خیلی خستم فقط خدا خدا میکنم زود خوب بشه این زخم بسته بشه کامل دیگه جاشو نبینم

آخه ادمیم که نمیتونستم یه لحظه جام بشینم الان 27 روز خوابیده و دراز کش اذیتم بدجور اینگه نمیتونم بشی ...

اره درکت میکتم عزیزم واقعا سخته تجربشو ندارم اما میدونم درد اون قسمت وحشتناک ان شاالله خوب میشی گلم