2777
2789
عنوان

خانمای مطلقه بیاین لطفا

383 بازدید | 48 پست

سلام. از زندگی ناامید نیستید؟من فکر میکنم به ته خط رسیدم و چون ادم احساسی هستم دلم میخواد یه عشق تو زندگیم باشه. احساس میکنم همه چی برام تموم شده تو ۲۵سالگی حس ادمای ۴۰ساله رو دارم. هیچ انگیزه ای ندارم. شما چیکار میکنید ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حوصله بیرون رفتن ندارم. دلم زندگی میخواد همسر فرزند اخه این چه سرنوشتی بود من دچارش شدم

وای ازاون دسته ازادمایی هستی ک میشنن میگن جه سرنوشتی بود. همین میشه دیگه. مگ چیشده جداشدی ی چیز خیلی بزرگی نیس توزیادی بزرگ کردی ادم سرحال وسالم میشینه خونه افسرده میشه تو ک جذاشدی برو یکم فعالیت کن اصلا باخونه نشستن هیچ ادمیم تورو نمیبینه ک عاشقت بشه اگه سنت و شرایطش هس ادامه تحصیل بده اگه دادی کارکن ی جا کلاس برو

وای ازاون دسته ازادمایی هستی ک میشنن میگن جه سرنوشتی بود. همین میشه دیگه. مگ چیشده جداشدی ی چیز خیلی ...

۲۵سالمه... نمیدونم دلم یه معجزه میخواد. انقدر این چند سال از خدا خواستم زندگیم درست شه نشد به خدام بی اعتماد شدم

۲۵سالمه... نمیدونم دلم یه معجزه میخواد. انقدر این چند سال از خدا خواستم زندگیم درست شه نشد به خدام ب ...

احححح چقد بد حرف میزنییی اره بشین توخونه خدا بیادلگه عزیزم این پول این عشق اتشین ومردخوب انری نداری یکم مطالعه کن دیدت باز تربشه خیلی بی منطق حرف میزنی خاهری

احححح چقد بد حرف میزنییی اره بشین توخونه خدا بیادلگه عزیزم این پول این عشق اتشین ومردخوب انری نداری ...

😯😯😯😯

نه حق با شماست... خب من انقدر شکست سختی خوردم که از زندگی بدم اومده

اصلا حال ندارم غذا بخورم. دلم میخواد شب بخوابم و دیگه بیدار نشم. چرا عشق از من دریغ شد

تنها نیستی عزیزم

این روزا خیلیامون اینطوریم😕

بعضی سختی ها،آدم رو قوی نمیکنن.پیر میکنن!!!!