2777
2789
عنوان

خانمای مطلقه بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 48 پست
😯😯😯😯 نه حق با شماست... خب من انقدر شکست سختی خوردم که از زندگی بدم اومده

چه شکستی خوردی اینهمه ادم جدانیشن منم دارم جدامیشم و اصلا شکست نیس من ک حاصرم زود تموم شه چون برامن ی پیروزیه ن شکست ازاین ادم جذاشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه شکستی خوردی اینهمه ادم جدانیشن منم دارم جدامیشم و اصلا شکست نیس من ک حاصرم زود تموم شه چون برامن ...

میشه بپرسم مشکلتون چیه؟ما اخلاقامون اصلا همخوانی نداشت من به شدت انرژی داشتم قبلا اون افسرده و یخ زده این تازه یکی از مشکلاتمون بود منم مریض کرد

میشه بپرسم مشکلتون چیه؟ما اخلاقامون اصلا همخوانی نداشت من به شدت انرژی داشتم قبلا اون افسرده و یخ زد ...

مشکل ما اینکه همسرم کلا بی حسه سنگههه چشمش دایم اینوراونوره ی بازارمیریم هیچ زنی رواز نظرنمیندازه  قلیون وسیگارم بزار روش  بی اهمیته ن محبت میفهمه ن خوب وبد خیلیم دروغگویه خودشومیزنه کوچه علی چپ همیشه انقدبی تفاوته ک بمن میگه حاصرشوبیام بعد ننیادحتی اسم نمیده ک نمیام لس منم ج نمیده بعد چن ساعت میگه حسش نیس میخامم ی چی بگم میگا ی مانتو دراوردی دیگه چیشده انگار تازه هنه ایناردبزارکنار  میگه تورو برای من بابام بزور گرفته  بهش گفتن عزصه داشتی تو نمیومدی خلاصه زیاده اینابازم بخش کوچیکشن

عزیزم طلاق شکست نیست .برای یکی شاید سکوی مرتاب باشه برای رسیدن به آرامش بیشتر. شعار نمیدم طلاق سخته .گذروندن مراحل بعد طلاق یه آدم محکم میخواد .البته بستگی به دیدت هم داره .شما میگی شوهرت بی خیالت شده .خوب نخواد تو هم نخواه .طلاق با بچه سختتره حالا که بچه نداری راحتتری .برو پیش مشاور خوب تا کمکت کنه این مرحله رو طی کنی .هنوز سنی نداری .یک عمر پیش روته .

بیا خاتون فاز منفی نمیدم دیگه بیا

خخخخخ بخدا من تعجب میکنم ازتو خاهری نشستی خونه میگی من افسرده ام بیحالم ی بار بلندشو سجاده توپهن کن همین امشب بگو خدایاشکرت بابت خو ب وبدزندگیم فرداشم برو ی چلاسی ثبتنام کن معاشرت کن تواجتماع باش بشینی خونه کسی ننیادعاشقت بشه برو تواجتماع و مثل ی خانوم  متین شاید قسمتت شدو اونجورک دلت خاست ازدواج کردی

مشکل ما اینکه همسرم کلا بی حسه سنگههه چشمش دایم اینوراونوره ی بازارمیریم هیچ زنی رواز نظرنمیند ...

من فکر نمیکنم همسرم خیانت کرده باشه البته اون حوصله منو نداشت... اون زندگی برای من باعث وسواس و مریضی و افسردگی تحقیر... ولی بازم همش خودم سرزنش میکنم شایدم انقد که طرفم بمن القا کرده که من صددرصد مقصرم

خخخخخ بخدا من تعجب میکنم ازتو خاهری نشستی خونه میگی من افسرده ام بیحالم ی بار بلندشو سجاده توپهن کن ...

باشه. حق با تو اگه ادم بشینه هی فکر کنه داغون میشه. یجورایی خجالت میکشم برم بیرون انقد که همش منو انداخت خونه بابام رفت دوماه سه ماه خونه باباش

من فکر نمیکنم همسرم خیانت کرده باشه البته اون حوصله منو نداشت... اون زندگی برای من باعث وسواس و مریض ...

این فکرا و ناراحتیا دوره داره یکم ک بگذره کنار میای 

فقط خواهش میکنم بخاطره تنهاییت نرو دنبال کسی ک لایقت نباشه یکم ب خودت فرصت بده 

برو بگرد خرید کن پارک سینما فقط خودتو سرگرم کن ک افسرده نشی گل من

سوگند۲۲هسدم ناجوانمردانه‌قطع‌دسترسیم‌کردن  
الهی فداتشم اصلا اینجوری فکر نکن  من دوبار جدا شدم الانم با پسر مجرد ازدواج کردم خدارو شکر خیل ...

امضات 😂😂😂😂😂

خدارو شکر عزیزم. دوبار تو عقد؟

الان راضی هستی؟چجوری اشنا شدی با همسرت خانومی