دختر من ۱۶ماهشه تا وسیله ای و از دستش میگیرم الکی منو تهدید میکنه گوشی و برمیداره با باباش حرف میزنه،من که نمیفهمم چی میگه ،فقط میگه عدی اوجایی(علی کجایی)شو میفهمم
زندگی مثل بازی حکمه، حتما لازم نیست دست خوبی داشته باشی،اگه یار خوبی داشته باشی،بابدترین دست هم برنده ای
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دخترم یکم کوچیکتر بود یه روز مستند ازدواج وطلاق رو نشون میداد که زن وشوهرا تو دادگاه دعوا میکردن برگشته بهم میگه خدا رو شکر ما زودتر با محسن (اسم باباشه) ازدواج کردیم وگرنه بدبخت میشدیم
میگن دختر هووی مادر راسته ها😂😂😂
از دست وزبان که برآید کز عهده شکرش بدر آید ❤خدایا شکرت❤
سلام . فسقلی منم یک سالشه . فعلا دالی کردن رو خیلی دوس داره و کارشه 😘همیشه هم گریه میکنه بره ددر 😢
😊 میوه خشک و لواشک های درجه. Mivekhoshkenovin با کیفیت صادراتی برا مامانایی که تو راهی دارن یه مولتی ویتامین طبیعیه 😊برا یه پذیرایی شیک 😌برا بچه های گل که بد غذان 😊برا ورزشکارا و کلی چاشنی خالص برا کدبانو ها . راستی تو اینستا با همین نام منتظرتونم . و تل 😘mivekhoshkenovin