2777
2789
عنوان

مامانا بیاین از شیطونیا وشیرین کاری بچه هامون بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 652 بازدید | 105 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم تا میام تو نینی سایت دخترم میاد میگه مامااااان مگه دکتر نگفته با گوشی زیاد کار نکن چشات زخمی میش ...

وای🤣🤣

زندگی مثل بازی حکمه، حتما لازم نیست دست خوبی داشته باشی،اگه یار خوبی داشته باشی،بابدترین دست هم برنده ای
.بی چاره رو انقدر گاز گرفتم دیگه عادت کرده

من دخترم باباش بهش یاد داده بگو عوضی اونم میگه عبضی،من محکم بوسش میکنم میگه عبضی بعد که من سرمو تکون میدم میگم زشته ادا منو درمیاره🤣

زندگی مثل بازی حکمه، حتما لازم نیست دست خوبی داشته باشی،اگه یار خوبی داشته باشی،بابدترین دست هم برنده ای

دخترم یکم کوچیکتر بود یه روز مستند ازدواج وطلاق رو نشون میداد که زن وشوهرا تو دادگاه دعوا میکردن برگشته بهم میگه خدا رو شکر ما زودتر با محسن (اسم باباشه)   ازدواج کردیم وگرنه بدبخت میشدیم 

میگن دختر هووی مادر راسته ها😂😂😂

از دست وزبان که برآید        کز عهده شکرش بدر آید                       ❤خدایا شکرت❤

سلام . فسقلی منم یک سالشه . فعلا دالی کردن رو خیلی دوس داره و کارشه 😘همیشه هم گریه میکنه بره ددر 😢

😊 میوه خشک  و لواشک های درجه. Mivekhoshkenovin با کیفیت صادراتی برا مامانایی که تو راهی دارن یه مولتی ویتامین طبیعیه 😊برا یه پذیرایی شیک 😌برا بچه های گل که بد غذان 😊برا ورزشکارا و کلی چاشنی خالص برا کدبانو ها . راستی تو اینستا با همین نام منتظرتونم . و تل 😘mivekhoshkenovin