2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی دوم

500 بازدید | 21 پست

کیادوبارزایمان طبیعی داشتن کدومش راحت تربودمیشه تجربیاتتونوبگین من آخرشهریورزایمان دارم ودومین زایمانم هست اولیش طبیعی بودوخیلی سخت بخیه هام بازشدن ودوباره بخیه زدم الان بازمیترسم همونجوربشم

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دومی همیشه راحتره مخصوصا اگه بچه دوم پسر باشه  و اولی دختر

هردوپسرن.شمام طبیعی بودی؟

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!

منم 2تا زایمان طبیعی داشتم

برای اولیم 3روز و نصفی درد داشتم تا بچه بدنیا اومد

ولی برا دومیم از اول شروع دردام تا موقع دنیا اومدن کلا 24ساعت طول کشید 

ولی کلا دردای شدیدم 12ساعت بودن

بخیه هات ربطی ب سختی و اسونی زایمانت ندارن

ولی کلا زایمان دوم راحتره

خوش ب حالتون کی میشه منم مامان بشم😍😍😍😍

انشاله میشی سرزایمان دعات میکنم.منم بارداریام فوقالعاده سخت بودن سرکلاژواستراحت مطلق

منم 2تا زایمان طبیعی داشتم برای اولیم 3روز و نصفی درد داشتم تا بچه بدنیا اومد ولی برا دومیم از ...

یعنی دومی روکمتربخیه خوردی؟واسه هردوبرش خوردی؟

من بچه دومم ریزتر بود اره کمتر بخیه خورد در حد 2...3 تا بود

واسه هردوبرش خوردی؟به نظرت پیاده زوی تاثیرداره؟

انشاله میشی سرزایمان دعات میکنم.منم بارداریام فوقالعاده سخت بودن سرکلاژواستراحت مطلق

وایییی😍😍😍😍

بگو بخدا دعام میکنی؟؟؟

دعاکن زود باردار بشمممم😍😍😍😍

برای سالم بودن نی نیم یه صلوات میفرستی؟؟!