2777
2789
عنوان

رو کدوم آهنگ قفلین؟ 😌

269 بازدید | 34 پست

آهنگ غمگین عاشقانه.. یا شاد ک دوس دارین اسمشو یا یتیکشو بنویسید دانلود کنم لدفا مرسی

راستی خودم. رو آهنگ بی کس محسن لرستانی فعلا قفلی زدم 😄😅

تو آن بلندترین هرمی ک فرعون تخیل می‌تواند ساخت و من آن کوچکترین مور که بلندای تورا در چشم نمی‌تواند داشت.. سلام بر علی و اولادش 🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه اهنگی بود تو فیلم شب عید پخش کرد با لهجه مشهدی خوشم اومد دانش کردم هر موقع گوش میدم خندم میگیره😃

امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)

من چندتا اهنگ هست ک خیلی ساله گوش میدم و خیلی هم تازگی داره واسم و حس خوب میده بهم

ولی خیلی خاص هست فکر نکنم ب سلیقه همه بیاد

- تابستون کوتاهه ، زد بازی

- نگفتمت نرو ، نجفی

- سیگار صورتی ، زد بازی

- بد شدم از یاس

- و...

من فعلا تو مخم همش اهنگ مشکی لباس tm  bax پخشه ..‌دو روز پیش ماهواره نشون دادد.از ذهنم پاک نمیشه ک نمیشه

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞

وای منم گوش میدم محسن لرستانی اهنگاش یه حال وهوایی داره 😁❤

الان ک روی عشق جان ازامین رستمی .. قبل تر روی ای عشق از فرهام ،ویه اهنگ از علی بابا

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

بی تو مثل یه دریام که غرقم توی دردام..خستم از این همه بغض بی سرانجام..غمت تنهاترم کرد..رفاقت کن و برگرد..که از تو جز خودت چیزی نمیخام..(توحواست نیست /بابک جهانبخش)و آهنگ خونه ..کلا رو جهانبخش قفل کردم

دیوونه دلم،پای عشق تو میمونه دلم،حالا که تو شدی مهمون دلم، دیوونه دلم،قدر عشق تو میدونه دلم،حالا که با منی آرومه دلم،به عشقت دل سپردم چه عشق بینظیری،تویی هوای آدم که از یادم نمیری،بهت دلبستم آسون به اون چشمای زیبا،تو زیبایی که دنیا شده غرق تماشا،برام جون و تنی عمری نفس میدی به قلبم،تویی عشقم گلم جونو دلم آرومه قلبم،مثه ماهی و همراهی هر راهی که میرم،تویی جونم نمیتونم بمونم بی تو یک دم
یه اهنگی بود تو فیلم شب عید پخش کرد با لهجه مشهدی خوشم اومد دانش کردم هر موقع گوش میدم خندم میگیره😃

😕😕😕😕 لهجه هیچ کجاخنده دارنیس.

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
من فعلا تو مخم همش اهنگ مشکی لباس tm  bax پخشه ..‌دو روز پیش ماهواره نشون دادد.از ذهنم پاک نمیش ...

وای این فقط برای توماشین خوبه آ😆دوسش دارم منم